![]() |
Çamur topağı üzerinde, biraz soluklanmak için konan mavi renkli yusufçuk... :D
Başka bir şeye benzetemedim. |
:D :D :D
Ben mesajı yazıncaya kadar çoktan cevap verilmiş bile... Dünya yavaş mesaj yazma rekorunu kırdım... :D |
...:-))))))
|
1 Eklenti(ler)
bir tane de benden olsun.:cool:
|
1- Kurbağa
2- bambu tepsi içinde madeni bir kap |
Bu bir su kuşunun ayağı.:)
|
Selahattin Teşekkür ederim ben pat diye söylemedim. Biraz daha merak uyandırsın insanlarda diye o üslupta yanıtladım. :))
|
Merhaba
Bence bu bir kaplumbağa |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Biraz geçiktin:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Heyoo!:D
|
Todor bakışları senin bakışlara benziyor :D
|
1 Eklenti(ler)
Bu soruda benden..Çok zevkli bu iş ya:) ..hayal gücünün sınırı yok
|
Ağacın üzerinde duran yatay çocuk ayakları...
|
Bu bir Tembel hayvan :D
|
Ağaç yatay ve üzerinde siyah spor ayakkabılarla birisi duruyor...
|
Bence bunlar ağacın dallarına konmuş ayakkabılar:):):) Arkadaşlarım bana çok yaparlardı bunu:P
|
ağaca tırmanma yarışı yapan iki yılan
|
:D :D :confused:
|
Ağaca konmuş gözlük sapı da olabilir ama neden oraya konsun değil mi?
Unutulmuş olabilir. Hah buldum, bu ağaç dalından yapılmış kurşun kalem. Yanındakiler de gözlük sapı. |
Tamam buldum... Bu benim eski günlerimdeki çocukluk hatıralarımın beyin ameliyatı sonucu alınarak yatay olarak gösterime sunulmuş hali....
Eminim kesinlikle bu. Ben kazandııııııııııııııııımm... :D Ayakkabı bir yerlerden tanıdık geliyordu zaten.. :D |
Merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim ve bu bölüme ilk defa yazıyorum. Resme sağ tıklayıp kopyalayayım, sonra da büyütüp inceleyeyim dedim. Kaydetmesi için yer sorduğunda "orman kurdu" yazısı çıktı. Deneyebilirsiniz. Yine de kopyalayıp inceleyeceğim.
|
Günaydın Sn.cupressus, çok akıllısınız ama sizden bir adım öndeyim bu konuda ..aynı şeyi daha önce ben yapardım, ama insanlarda bunu düşünüp doğrusunu yazacakmı peki ?
|
Aman Allah'ım... Ne kadar da safım. Hiç aklıma böyle bir yolu denemek gelmemişti. :D
Sitemize hoşgeldiniz cupressus. Bu bölüme sizin de katkılarınızı bekliyoruz. :D |
1 Eklenti(ler)
Evet soru gönderiyorum...
Aşağıda ne göriyorsanız bana bildirin lütfen... :D :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025