![]() |
Alıntı:
|
O zaman soru ödülün içnde bebek salatalık.
|
Yanlış cevap..
|
Sanki büyümeye çalışan tombul dikenli bir salatalık yavrusuna benziyor.
|
Sn. bahçedenn sn.Sinbaş bu gece bizi uyutmamaya kararlı aynı cevabı düşünmüşük.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Cevaplarınızı yatıncaya kadar okurum doğru cevap verilirse açıklarım, doğru cevap çıkmaz ise gerisini yarın okuyabilirim. Kargo ücreti de benden haydi arkadaşlar.. |
Hayır sn Sinbaş ben bebeğinizin kulağına fısıldadım bu gece sizede uyku yok, tatlı rüyalar.
|
Alıntı:
|
:) İsot acı biber yazıyor ama...
|
Alıntı:
Yanlış cevap... :) |
Kazanacak arkadaş agaclar.net ailesine iyi bir cins salatalık tohumu kazandırmış olacak.
Şimdilik herkese iyi geceler yarın doğru cevaplarınızı bekliyorum. Sevgi ve saygılar.... |
Pasiflora çiçeği meyvesi olabilirmi.
|
Pepino olabilir mi?
|
Sinbas'a bakın,yattı uyudu vallahi.
|
Sevgihocama katılıyorum pepino olabilir :).
|
Alıntı:
Sayın @sevgihoca'm sabah iş var, kalk borusu 6:30 çalıyor. :) 8:00 da iş başı. |
Bebek acur olabilir mi?
|
Telefonu sağa sola döndürdüm, tepe aşağı çevirdim baktım yine olmadı.. Neymiş çok meraklandım.. Domatese benziyor.. Kayısıda diyeceğim ama fazla parlak.
|
Alıntı:
Bende sordum... :) Umarım doğru cevabı bahçesi olan ve paylaşımcı bir arkadaşım verir, Böylece ödülden dolaylı olarak herkes yararlanır. |
Alıntı:
Ben acur cevabını doğru gibi bulmuştum. O da yanlışsa acura benzer bir bitki meyvesi olmalı:) İpucu olmadan doğru cevap kolay kolay gelmiyor:) |
Bekleyelim görelim, şu an ipucu yok ama ilerleyen saatlerde hala bilen çıkmazsa o zaman verebilirim.
Öğleye kadar doğru cevap gelirse öğleden sonra ödül kargoya verilecek. Kolay gelsin. |
Yeşil domates mi?
|
Dolmalık biber mi acaba?
|
Arkadaşlar sebze olmadığını söyleyerek ilk ipucunu vermiş olalım.
Kolay gelsin. |
Stapelia kapsülü mü?
|
Yanlış cevap... :(
|
Olmamış murdum eriği
|
Zambak tomurcuğu, Lilium tonum kapsülü
|
Freesia tomurcuğu olmasın?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025