![]() |
Daha önce Sn. Akçabardak'ın paylaştığı bir tohum vardı, kaynana dili miydi..
Onu kurutup, tohuma biraz benzedi demişti. Bir an için o görüntüyü hatırlattı.. :) |
Alıntı:
O kaynana dili tohumu SDurul'undu, hani kuruyunca bir şeye benzeyen (:D) ama akçabardak o tarz bir tohum görüntüsü paylaşmış mıydı hiç hatırlamıyorum, sanki paylaşmış olsa aklımda kalırdı gibi geliyor :rolleyes: İşte ilgili mesaj da burada :) |
Tohum ve ilk filizi değil:)
A_NOMAD sen biliyosundur da söylemiyorsundur şimdi:mad: |
Ben kaynana dili tohumu hiç paylaşmadım :)
|
Alıntı:
|
Sevgili Mücevher Çalısı bari ipucu ver o taraftan sallayayım;) çok uzaktaymışım gibi geliyor:o
|
Alıntı:
Ben karıştırmışım.. ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada soru hakkında tahminim yok, tanıdık bir görüntüye benzetemedim ama rengine bakınca sanki bitkisel bir şeymiş gibi geliyor, değilse de uzaylı bacağı falandır belki :p |
[QUOTE=A_NOMAD;1433468]Eğlenmek için fırsat oldu bana da umarım kızmıyorsunuzdur :rolleyes:
QUOTE] Ben de çok eğlendim.. :D Bakmaya üşendim, doğru mu diye bakardım genellikle.. :D |
Uzaylı bacağı değil:)
Bitkisel bir şey:) Forumda herkes bilir bunu:D |
Alıntı:
Aşı yapılmış bir dal mı acaba? Alt alta 3 tane, düğme gibi.. ;) |
Alıntı:
|
(Ya tutarsa diyerek şansımı bir deneyim)
Genç bir Gözyaşı Çiçeği yaprağı mı acaba? |
Dal kök değil:)
|
Alıntı:
|
:eek: Aaa gerçekten mi Sevgili Mücevher Çalısı ;) ;)
(acemi şansı) EK: Bende Kalanşo merakı, sevgili SDurul'un gönderisiyle başladı; daha önce de yazmıştım, her sabah yanlarına gidip hem hâl hatır soruyorum hem minikleri inceliyorum. Şimdi de gidip tırtıklı yapraklarını sevdim, "Mücevher Çalısı seni sordu, ben hemen tanıdım" dedim :p |
çok uzaktaymışım ;)
|
1 Eklenti(ler)
Tebrikler Sevgili flaneuse, doğru cevap Gözyaşı Çiçeği yaprağıydı.:)
Eklenti 592445 Ne kadar genç oluyor bilmiyorum ama daha çiçek açacak yaşa gelmemiş bir Gözyaşı çiçeği:) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Papağan tüyü:)
|
Papağan tüyü değil :)
|
Efepüskülü çiçeği olabilirmi.
|
Her renk var üzerinde led ışıklı bir şeydir belki.
Sallıyorum; led ışıklı gece lambası:) |
Kot türü bir kumaşa benzettim,ama ayrıntısını bilemiyeceğim.
|
Işığı yansıtan bir şey mi?
|
Bulduğumu sanmıştım ama iyi okumamışım.:rolleyes:
Daha sonra tam adını buldum. Yazmıyorum, çünkü kopya olacak, haksız tebrik almak istemiyorum.:) |
Çok mu hayalci takılıyorum bilmem ama benim gözüme ısrarla sinek (ya da onun gibi tül kanatlı herhangi bir böcek) kanadı gibi görünüyor :rolleyes:
|
Ateş böceği gibi bir böcek türü mü :)
Böyle rengarenk ışık saçan bir böcük varsa tabii:D Biz daha ne kadar hayal gücümüzü kullanacağız Sevgili flaneuse, neredesiniz:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025