![]() |
Verilen cevapların cevabını alalım sayın @telato. doğru mu? yanlış mı?:)
bilemeyenlere amorti var mı? :) Gelecek soğanlar kokulu mu? kokusuz mu? :D |
Çok heyecanlı bir soru cevap doğada saklı.
|
Banada 2 Altruist gibi geldi....
|
Alıntı:
Hediye olarak göndereceğim soğanların içinde karaburun nergiside var onlar mis gibi kokuyor;) bu arada... |
İNşallah o nergisin başına bir iş gelmez. sağ salim açar da hepimiz doğru cevabı öğreniriz.
Bilemeyenlerden soğan toplamak iyi fikir, bende hiç yok :( yarım kilo yemeklik soğan versem olur mu acaba? :D |
Alıntı:
|
Varmış işte Sayın Sinbas:D
|
Alıntı:
Siz benim yarım kilo yemeklik soğanı mı beğenmiyor musunuz? :D Bizim fabrika tarhlarında çok ama kokan hiç yok, çiçekleri açıyor görünmeleri ile kaybolmaları bir oluyor. :( |
;)3 numaralı replete diyorum, sonuçta hepsi mis nergis. Hiçbir sorunun yanıtını bu kadar merak etmemiştim doğa bize sabrı öğretiyor. Bahar ayı doğum sancısında biraz destek.
|
Neler oluyor burada:). Yokluğumu fırsat bilip yarışma mı düzenlendiniz Sn Telato:).
Banane benim yeni haberim oldu. Bütün şıkları seçebilmem lazım:). 2 kişi bilirsek 40 soğan eder:D |
Sizin Eskişehir toplantısında olmanızı fırsat bildim:D:D Nede olsa bilemezsiniz dedim sizin için:D
Şaka bir yana; Daha bir sürü şık var:) Cevabınız... |
.... çiçekçiliğin sayfasına mesaj attım. SN Telato sizden hangi nergisleri aldı diye:). Cevap bekliyorum:D
|
Vayy;) istihbarat sağlam...
|
Cevap geldi :). Şaka şaka sizin çok güzel türler seçtiğinizi düşünüyorum. O yüzden beyazla bunun arasında kaldım:).narcissus rip van winkle
|
1 Eklenti(ler)
erlicheer gibi geldi bana
|
Ben de bir tahmin söyleyeyim Sn. Telato ;) 14- Narcissus Bella Vista. hayırlısı olsun...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1- 3-5 kişi bilirse ne olacak. ben-sen önce bildim kavgası mı yaşanacak.
Saç baş yolarız artık. :) hazır yolunmuş saç varsa ben biraz alayım, yolmak isteyen arkadaşın parmak aralarına sıkıştırırım, :) bende yolunacak kadar saç yok çünkü. :D 2- "İp ucu ver" desek, "şimdilik ip yok ki! ucu olsun" dersiniz. :) 3- kıskandım doğrusu. ödül olarak; kargosu kendimden 1 paket özel salatalık tohumu ortaya koydum bu kadar katılım olmadı bir daha size soru moru sormayacağım. :D |
Resimlere baktım,23 nolu resimdeki nergis hoşuma gitti.23-British Gomble diyorum.Ne çıkarsa şansımıza bakalım.
|
Dutch master diyorum ama doğru çıkarsa ödül istemiyorum :)
|
Tamam, siz bilirsiniz, istemezseniz göndermem bende:D ama kaydediyorum.
|
Alıntı:
Bende tahminimi 20-oregon snow olarak değiştiriyorum. |
Alıntı:
Arkadaşlar neredesiniz sizde destekleyin:) |
Alıntı:
Bu arada çiçekten de her gün haber verseniz. Keyfi nasıl iyi mi, açıyor mu, kuruyor mu? Adını söyleyebilecek mi, söylemezse Sayın Pria ve Sayın Hocam100'dan yardım mı alacağız:confused: |
Alıntı:
Demek öyle Aleydi hanımefendi:D: Ben şimdi bir kaç kişiye özel mesaj atıp;) yarışmaya dahil edeyim o zaman:D Zaten şu son günlerde İstanbulda havalar ısındı, çiçekte çabuk gelişim gösteriyor, zamanından erken açıcak... |
Sizde mi Mücevher Çalısı...
|
2.tura başlıyorum.7 nolu Red Devon diyorum Sn Telato.
|
Alıntı:
Oylama yapıyoruz arkadaşlar bir tur daha dönelim mi Dönelim:D |
Alıntı:
Bu Sevgihocamın pratik zekasına hayranım. Buyurun sayın Telato çıkın işin içinden:D. |
Alıntı:
18 Nergis boşta 13 söylenmiş:) |
Ben çok tez canlıyımdır,hemen 2. tura başladım Sevgili Aleydi.Mesajı silebilirim.
|
kaçlar kaldı arkadaşlar paylaşalım. Koordineli çalışalım birisi Sn Sinbasa haber versin, birimiz Akçabardak ablama, Sdrul ablam tercih yaptımı.
Hadi arkadaşlar zafer bizimdir:D |
Alıntı:
|
2 saate kalmaz;) 15 adet cevap gelir:D
Özel mesaj gönderdim, kırmazlar beni:D Burda arkamdan işler çevirdiğinizi herkese söyledim:D:dilli: |
05 İkinci tercihim
Her türlü hakkım ağaçlar nette saklıdır:D 3 vakte kadar tercihler dolmazsa İkinci tercihler geçerli:D:D İkisinin arasında kalmıştım fırsat doğdu:D |
Bende türk ismi karaburun nergisi desem .
geçerli olurmu listedenmi söylemem gerekli. |
Narcissus White Medal güzel bir cevapmı ne :)
Öncelikle kendi bildiğim kadarıyla tek çiçekli bir nergis gözüküyor çiçeği büyük o halde :D Ölümüne sallıyor gibi hissettim :D Yani yaklaşana da bir ödül lazım ; çünkü ne rekgi belli ne çeşidi sadece tomurcuk var :D (içimden Narcissus Pink Paradisede geçmiyor değil :D ) |
Alıntı:
32- karaburun nergisi |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025