![]() |
1 Eklenti(ler)
Bi soruda benden olsun. Başarırsam :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kolay oldu sanmıştım ama o kadarda kolay degilmiş demek :)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Doctor Who' daki yaratıklardan birine benziyor :D.
|
Doktor Who'daki yaratıkları ve hatta Doktor Who'yu bilmiyorum :D
Ancak bu sorunun cevabını verecek kişi uyap diye düşünüyorum, bence bilirsiniz yani... |
Mis kokulum mu yoksa. Yok canım benim çiçeğim gayet yakışıklıydı bu 100 yaşında görünüyor.
|
Bilim ve teknoloji dergilerinde ara sıra yer bulur bu arkadaş, ona dayanarak sizin bileceğinizi düşündüm sevgili uyap, ve hala bulacağınızı sanıyorum :)
|
1 Eklenti(ler)
Yine de bunlardan birine daha çok benzediği görüşündeyim.
|
Sevimli canavarlarmış :D
Benziyor aslında ama bunda o kocaman gözlerden yok ve hayal ürünü değil, ipucu da vermiş oldum :D |
Alıntı:
|
Detay fotoğrafı maalesef çok küçük oldu, o nedenle de zorlanıyorsunuz eminim...
İkinci ipucunu vereyim madem: Ölüp ölüp dirilebilen bir hayvancık :) |
Kurbağa mı?
|
Ben de biraz araştırdım da ağaç kurbağası böyle 4-6 ay kadar kendini dondurup bütün hayat fonksiyonlarını durduruyor bahara tekrar çözülüyormuş... Doğru cevap mı acaba kurbağa? ;)
|
Kurbağa değil :)
|
Allah Allaaah :o :D
(Artık aklıma ne gelirse sallamaya başlıyorum) Örümcek mi peki? :D |
Örümcek de değil :)
Biraz vicdanlı davranmaya karar verdim, bir ipucu daha: Çok ama çok küçük bir hayvancık :) |
4. ipucu: Detay fotoğrafında görülen kısım, bu hayvancığın yüzü :)
|
Hmm... :o
Bit mi, pire mi, akar(mite) mı ne ya hu, kafayı yiyeceğim? :D :D |
Bit, pire, akar, uyuz böceği değil.
5. ipucu: Bilim insanları bu hayvancıkla çok uğraşıyor :) |
6. ipucu: Dört çift bacağı var, omurgasız ama solunum organı yok :)
|
Vallahi A_NOMAD ablacım sayende ne kadar acayip hayvan varsa hepsini google amcadan gördüm, bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum :D Ama daha çok ip ucu istiyorum :D
|
1 Eklenti(ler)
Neyse daha fazla uzatmayacağım, hayvancığımız 'keşfedilmiş en dayanıklı canlı' ünvanına sahip olan 'Tardigrad', nam-ı diğer 'Su ayısı'...
Çok sevimli bir görüntüsü var ve çok özel bir hayvan ama çok küçük olduğu için mıncıklayamıyoruz :D Kendisi hakkında bilgi edinilebilecek pek çok kaynak var ama ben yazarların esprili anlatımlarını sevdiğim için ekşi sözlük linkini veriyorum. Bir de burada kolay akılda kalacak şekilde özetlenmiş bilgiler buldum, boyutları hakkında çok doğru bilgi verilmemiş olsa da... Boyutları hakkında doğru bilgi: En büyüğü toplu iğne başı kadar :) Detayını almış olduğum fotoğrafın orijinali de aşağıda ;) Eklenti 571151 Bilgi haznelerinize bir küçük katkı sağlayabilmişimdir umarım. |
Aaaa ben bunu bir ara görmüştüm TV'de yaa, :o :D
Ben de diyorum nereden tanıdık geliyor, tüh tüh tüh, yazıklar olsun bana :( :p |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Fotoğrafın aslı, bu mesajın üçüncü fotoğrafı. |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Timsah, kivi ve karpuz değil.
|
Succulent türü olma ihtimali var mı :rolleyes:
|
Alıntı:
|
Peki yine bir böcük olma ihtimali var mı? :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025