![]() |
Teşekkür ederim ama ilk tahminim değil ki zordu biraz.
İpuçları var hem de :D |
Ama ben de kurumuş taç yaprak olduğunu bildim bana mansiyon ödülü yok mu? Mücevher Çalısına efferin bana da pravvo filan :cool:
|
Aaaa seni tebrik etmemiş miyim ben, Uyap ablacığım? :o çok ayıp etmişim vallahi :o
tabii ki sen kuru taç yaprak oluğunu bilmeseydin, en büyük ip ucu verilmemiş olacaktı ablacım bravo, (ee tabii sen dedikten sonra pek bir anlamı kalmıyor ama kendimi affettireyim :p) TEBRİKLER... :D :D |
pırasa
|
1 Eklenti(ler)
Biraz ara verilmiş sanırım, yok mu başka soran? :D :D :D
Ben sorayım ozaman... bilin bakalım bu nedir? Eklenti 570803 |
Böğürtlen
|
Değil...
|
Çok uçuk bir tahmin olacak belki ama...:D
Kelebek kanadı olabilir mi? |
Havyar?
|
Kelebek kanadı da değil :)
Havyar da değil |
Bir meyvenin iç görüntüsü olabilir mi sevgili akçabardak'ım?
|
Karadut o zaman. ?
|
1 Eklenti(ler)
|
Aaa aklıma gelmişti :)
|
1 Eklenti(ler)
Bir soruda benden gelsin
Sizce bu nedir ? Eklenti 570916 Bilene ödül var :D (Yetiştirdiğim bitkilerden istediğiniz çeliği göndereceğim) :D Biraz ucuz bir ödül ama olsun. Maksat paylaşım olsun :D |
Ruj çiçeğinin kurumuş hali olabilir mi? :D
|
Et obur bir bitki olabilir mi?
|
1 Eklenti(ler)
Sn. laleci
Bu ne hız:D Ama kurumuş hali değil, yeni açan hali :D Evet işte bu Eklenti 570923 Laleci; Dile benden ne dilersen :D sözümüzü yerine getirelim dimi. |
Allaaah! Bildim vallahi :D :D
Ne dilesem bilemedim şimdi Sevgili Evdeçiçek ağabeyim :o En iyisi senin sayfayı bir tarayıp öyle karar vereyim ben ;) |
1 Eklenti(ler)
Bir soru da benden gelsin.:) Fotoğraf kırpmayı öğrendim ya, bıktırana kadar sorarım.:rolleyes:
Eklenti 570957 |
Domatesin çanak yaprağı mı?
|
2 Eklenti(ler)
Domates kısmı yanlış, çanak yaprak kısmı doğru, Sevgili uyap. Bu durumda doğru kabul olacak. Ama hemen bildiniz, olmaz ki.:)
Kampanula cinsi sanırım, bir kır çiçeğinin çanak yaprağıydı.:) Eklenti 571004 Bu sefer zor bir soru.:rolleyes: Bilin bakalım bu nedir? Eklenti 571005 |
Bir sineğin sağ gözü ? :o göz ama kimin :)
|
Sinek kısmı yanlış, göz kısmı doğru, Sevgili hira.:) Biraz düşünelim, acaba kimin gözü?
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili SDurul'un sorusunun net cevabı da gelmeden paylaştım, ama işte hem bir deneyeyim, olmuş mu olmamış mı sorayım istedim. Gerekirse silerim arkadaşlaar, haksızlık etmiş olmayayım...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Göz de karıncaya ait olabilir mi :rolleyes: |
Göz, peygamber devesi, kız böceği ve karıncaya ait değil.:)
|
Bu başlık için ben ne kadar yeteneksizim. Hiç bulamıyorum.
|
Kelebek gözü olabilir mi?
|
Alıntı:
|
Kelebek ve yusufçuk ta değil.:)
A_NOMAD, nerelerdesiniz? E hadi artık bilin.:) Diğer sorular sırada beklemekten sıkıldı.:rolleyes: |
Bu sefer zor bir soru.:rolleyes: Bilin bakalım bu nedir?
Eklenti 571005[/QUOTE] Bence böcek yiyen bitkinin bir bölümü |
Değil. İpucu vereyim, bu fotoğrafı daha önce paylaşmıştım.:)
Galeride de fotoğraf, aynısı olmasa da mevcut.:) Bir ipucu daha. Hit fotoğraflar arasında. |
Ağustos böcüğü mü yoksa SDurul ablacım? :D
|
Eveeet Ağustos Bücüğü bulduk :)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Laleci, Sevgili Mücevher çalısı, bildiniz tebrikler... Göz, Ağustos böceğine aitti.:)
Eklenti 571062 Ben biraz ara vereyim, belki başka sormak isteyenler vardır.:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025