![]() |
|
![]() |
#3551 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2008
|
Benim de aklıma ilk patlamış mısır geldi ama fazla pürüzsüz sanki.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2008
|
Mantı ![]() (Aklım hep yemeğe çalışıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-07-2007
|
Beyaz bir gülün orta kısmı yakın çekim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-12-2007
|
Bence bu bir tür zambak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Ağaç Dostu
|
Umarım hemşehrim cemo'yu uykusuz bırakmamışımdır. Akşam internete bağlanamadım. Sabah erkenden sayfaya bakayım dedim. Vallahi de billahi de bu kadar da kolayca bulabileceğinizi tahmi etmemiştim; lakin bazı saplantılarımın da bunda etkisi oldu mu bilemiyorum ![]() ![]() ![]() Mantı ve patlamış mısırcılar (Buket Aknar ve snoopy) iştah kabarttılar hakikaten de; ama "gardenya" diyenler bildiler! Bilen arkadaşlar: Nurbahar Açmakta olan bir çiçeğe benziyor. Gardenya mı? Kudret Bence garanti gardenyadır. (işte bu garanti durumuna çok güldüm) eylems Bence de açmakta olan gardenia nın ortasıdır. (eylems, tam 12'den vurmuş!) cemo Gardenya diyorum, arkadaşlara katılıyorum tolgahann Bence de gardenyanın açılmamış yaprağının yakın çekini. Ta taaammm!!! ![]() Açmış gardenya çiçeğinin, açılmamış göbeği!!! siboş Beyaz bir gülün orta kısmı yakın çekim (siboş ise çiçeğin türünü ıskalamış; yoksa o da 12'den vuracakmış) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3567 |
Ağaç Dostu
|
Görür görmez aklıma iki ihtimal geliverdi. Birinden biri kesin, ama hangisi tam kestiremiyorum ![]() 1- Galatasaraylı bir kasımpatının göbeği ile yapraklarının birleştiği noktadan bir kesit. 2- Tarlasını sulayıp evine vaktinden erken dönen elleri çamurlu çiftçinin, yatakta uygunsuz bastığı karısının sevgilisi tarafından kısa mesafeden pompalı tüfekle vurulduğu anda, sarı badanalı köy evinin duvarlarına sıçrayan yaşamsal sıvıdan ve son anda can havli ile duvara dayadığı çamurlu elinin izinden bir kesit. NOT: Fotoğrafın tamamını görmek istemiyoruz!!! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3568 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2008
|
Dahlia çiçeğinin dış kenarı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|