![]() |
|
![]() |
#2881 |
Ağaç Dostu
|
Hani küçükken biz, annelerimizin krem deterjanları olurdu mutfak lavabolarının kenarlarında, bugünün küçük boy yoğurtarının kaplarına benzer kaplarda. Çıkan günlük bulaşığı hemen elde çabucak yıkayıp paklamak için... Mintax'dı adı, Çiti idi hani. Onlardan bir parmak "çalar", küçük bir kap veya bardağa atıp su ile karıştırırdık. Sonra da "hurraaa" mandalların konduğu sepete, torbaya, ya da kimin evinde her nerede ise oraya... Balkonlardan az mı deterjanlı su baloncukları üflemedik o mandallarla? Esen rüzgarın kollarına bırakmadık takip eden çocuk gözlerimizle... Kimi zaman da ters esen rüzgarda hızlı üflerdik mandalın göbeğindeki deliğe, balon olma hevesini alamadan gözümüze kaçardı deterjanlı su... Hani hünerli ve de ciğerli olanlarımız da balkonun taş zemininde onlarca üstüste baloncuk yapardı çabucak... Bir yığın, minik baloncuktular. Öylece... Zeminde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Ağaç Dostu
|
Hayırdır inşaallah? Bugünlerde de herkesler benim iyiliğimi istemeye başladı... ![]() Yok yok, bu gidişle kesin bana birşeyler olacak; kesin iyiliğimi verecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-08-2007
|
Yer altında bir müddet beklemiş galiba. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
Ağaç Dostu
|
Unutmadım. Özür diliyorum. Ben iyice düzensiz oldum. Ancak gelebildim. Alıntı:
Efendim yakışık alır mı bilmem. Ben bir soru daha soracağım. Öğrenmenin ayıbı yoktur. Lakin, yesiz ve zamansız soru sormak, pek uygun olmasa gerek. Uygun değilse, lütfen cevaplamayın. Bu yumruyu, bitkinin üretilmesinde kullanabilirmiyiz? Sevgiler, saygılar. Düzenleyen Yücel Özlem : 25-08-2007 saat 10:41 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|