![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Ne kadar lezzetlidir o şimdi... Bahçemden en çok özlediğim meyveler incir ve kayısı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Meyvenin her türlüsü güzel amaa maalesef para verip de alıyoruz büyük şehirleri bu yüzden sevmiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Lilium, Tolgahan soruyu sordu ancak cevabını yazmadan çekip gitti. Acaba sorunun cevabını kendiiside mi bilmiyordu ? ![]() Ihlamur değil Ihlamur için buradan bakabilirsiniz. Sevgili Bernacyhn, para verip alıyıyoruz. Haklısın, kaç günlük meyveyi alıyoruz ? ne kadar ilaç atıl dı ? ne şartlar da bize ulaştırıldı belli değil sadece para versek iyi. Yakın da sağlığımız da gidecek ondan korkarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
9 gündür kimse yazmamışş hayırdır inşallah ? Ben oyunumu özledimmm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Doğru bildiniz. Tebrikler. Muğla-Ortaca İlçesi sarıgerme köyünün otoparkından bir görüntüdür. Denize gideceğiniz zaman arabanızı buraya parkediyorsunuz. Çekçeke binip Sarıgerme plajına gidiyorsunuz. Otoparkın üstü kargılardan yapılmış gölgelik. Kargılardan süzen ışıkların yarattığı manzara benim çok ilgimi çekti. Bir gün fotoğraf makinasını da götürüp çektim. Burada da sormak aklıma geldi. ![]() İşte. (oğlum da var) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sizce bu hangi bitkidir. Ormanlarda veya bahçe çitlerinde yetişen beyaz, mavi ve mor çiçekli tırmanıcı sarılgan bitki. (Düğünçiçeğigillerden.) Yaprak sapları genellikle sülük şeklinde kıvrık, çiçekleri taçsızdır. Meyvesi bir sürü kapçıktan oluşur ve tepesinde genellikle tüy gibi uzun bir sorguç bulunur. Birçok çeşidi bahçelerde yetişir. Herhalde üstteki soru bitmeden yazdım. İsterseniz sileyim. Özür dilerim. Düzenleyen Cumhur Tonba : 14-08-2009 saat 09:42 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|