![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-12-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2015
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Evet,ceza olarak ben de nergis istiyorum Sn Telato. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Eyvaaah durum kötüye gidiyor, birşeyler yapmalıyım![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Ortalık sakinleşinceye kadar, Bir kaç gün ortadan kaybol... ![]() İstersen Burdur'a gel burada olduğunu kimseye söylemem. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Benim bu nergisin türüyle ilgili savlarım da amatörce bir bilgiden ibaret..Tür tesbiti böyle bir iki fotoyla yapılamaz..Birbirine çok çok benzeyen trompet nergislerde kesin tahmin yapmak apayrı birşey; birçok arkadaşımızı da beni de aşar bu..Ben de yanılmış olabilirim.. Sonuçta bu nergisin ''trumpet'' türü ( dutch master, park sun, tete and tete) olduğunu bilen 3 kişi var..Hak bence onların.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet bence de tete a tete olmadığı belli, o bir soğandan, bir çok küçük çiçek veriyor. Bu nergis ise tek ve büyük çiçekli... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2015
|
Bence çekilişi bir düşünelim durum çok vahim olmaya başladı gelip nergisi söküp ortadan mı kaldırsak napsak ? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Aslında tam tersine durum çok net. Çünkü ben zaten ödül istemiyorum, bu durumda gönül rahatlığıyla ''kazanan sevgili Muda'' olarak kabul edilebilir bence ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu.
|
Evet..aynen dediğiniz gibi..Sayın Muda listede kokulu olan tek trumpet nergisi bilen kişi..En yakın tahmini yapan o.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu.
|
Evet, haklısınız..Kafadan atmışım..Tete minyatür bir tür.. Geriye kalan dutch master ve park sun..İkisi de trumpet..Listede daha başka trumpet nergis var mı acaba ? Ben tek tek bakıp inceleyemedim.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Tebrik ederim A-NOMAD. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Sinbas sonuç belli oldu artık sayfa durulur...Keşke beni daha önceden saklasaydınız burdur'da bu teklife sizi birinci bile yapardım ben![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Yarışmamızın birincisini resmen ilan ediyorum ve Sayın A_NOMAD'ı tebrik ediyorum. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar; Bu yarışmadaki amaç elimdeki fazla soğanları yarışarak ve eğlenerek bir arkadaşa hediye etmekti, ben eğlendiğimi düşünüyorum umarım sizde eğlenmişsinizdir.Yarışmaya katılan arkadaşlara ve bize yardımını esirgemeyen Sayın Pria'ya çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Değerli arkadaşlarım; Bende aynı fikirdeyim... ![]() Böyle iyi oldu uzun uzun yazmak zorunda kalmadım galiba... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu kadar eğlenceli yarışmamıza vesile olan sevgili telato ve pria başta olmak üzere tebriklerini bol keseden sunan bütün arkadaşlara çok teşekkürler ![]() ![]() Pek sevindim yahu ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-09-2015
|
Tebrik ederim sizi sayın A_NOMAD. Ben sizin kazandığınızı çoktaaaan diyordum.ama arkadaşlar yarışmayı geçersiz saymak istiyorlardı. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-08-2015
|
Tabi ki A Nomad bana hediye edicek Sn A Nomadddd tebrikklerrrr ... bence bu soğanlarııı hak ettinizzz , keyifleee tıkış tıkış da olsa yetiştirmeniz lazım.. He yok istemiyorum diyorsanız ( ben hala talibim dermişim ) Sizde bir yarışma yapın bilene yollayın gitsin .. (bu arada ben hala ekmeniz taraftarıyım ) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar ödülü sevgili telato istediği kişi ya da kişilere gönderebilir, tamamen kendi tasarrufudur. Yok eğer derse ki ''kendi koyduğum kurala uyup yarışmanın birincisine göndereceğim'', bu kadar ''hayır'' demiş olmama rağmen onun kararına saygı duyup kabul etmek zorunda kalırım ancak yerim olmadığı için en fazla 1 ya da belki 2 soğanı kendim yetiştirebilirim, diğerleri mecburen annemlerin bahçeye gider. Bu durum annemi mutlu etmesine eder ama ben soğanların ''kendisi yetiştirip gelişmeleri buradan paylaşabilecek'' biri(leri)ne gönderilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Sevgiler... ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim cümlelerim eğlenceli yarışmamıza biraz espri katmak adına idi. Şahsım adına kokulu türler dışında çok az bitki yetiştirmeye kararlıyım. Şimdilik kaktüs-sukulent grubum ve kokulu-çiçekli türlerimle oldukça mutluyum. 20 sürpriz soğanın hevesli ama işin hakkını verebilecek birilerine gitmesi taraftarıyım; tabi ki son söz, soğanların sahibi ve birincimiz hanımefendinindir ![]() Herkese selamlar ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Ödüllü yarışma sonuçlandığına göre, yeni soru sorulabilir sanırım. ![]() Bu sefer ödül yok, sadece tebrik var. ![]() Bilin bakalım bunlar nedir? İpucu kesinlikle yok, on cevaptan sonra sonuç açıklanacaktır. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Aaa,buldum,sizin menekşenin tohumları |
|