![]() |
|
![]() |
#3398 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2008
|
Plastik türü bişey bu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 |
Ağaç Dostu
|
Tamam bu kadar zamandır kimse soru çıkarmamış. O zaman ben sorayım. Kolay bir soru. Görüntüsü hoş değil ama bu nedir?.. (Bilse bilse sevgili Müjgan bilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2008
|
kelebek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-11-2005
|
Kakaolu Kek Olabilirmi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Köpek burnu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3414 | |
Ağaç Dostu
|
Eveeeet dört ayaklı... Alıntı:
Sahi bunun yanıtını ne zaman vermem lazım yahu?.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili zenfree ta kendisidir. Şimdi ilk fotoğrafın hikayesi şöyle. Merdivene çıktım. Geyik aşağıda elbette. Bana bakmaya başladı. Ben de bana poz veriyor zannettim. Pozunu netleyeyim derken birden bire zoom yapmaya başladığımı zannettim... Çünkü vizördeki geyik gittikçe büyüyordu. Ana baktım geyik fotoğraf makinasını kokluyor. İşte o anın resmidir. İkinci fotoğrafta görüldüğü gibi geyiğin aşırı samimiyetinden huylandığım için kaçarken Yücel Bey'in objektifine yakalanmışım. Müjgan Hanımın kahkahaları arasında tabii... ![]() ![]() Kutlarım sizi zenfree... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler. ![]() Eskişehir maceralarınızı yakından takip ettiğim için bilmek hiç de zor olmadı. Demek siz zoom yaptığınızı sanıken, geyik zoom yapıyormuş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 |
Ağaç Dostu
|
Hassoman eğer fotoğraf makinemi yanıma alsaymışım "video kaydını" yapamazmışım. Gülerken o anın bir kısmını kaçırsam da çoğu aklımda, çok yaşayın emi, gülmekten koptum yine... ![]() Telaşla merdivenden inişinizi hiç unutamayacağım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|