![]() |
Noelanders 2011 2
1 Eklenti(ler)
Noelanders 2011 den bir orman çalışması. Sol ve sağ iki ağacın ne kadar yerden olduğuna dikkatinizi çekerim.
|
Noelanders 2013
1 Eklenti(ler)
Güzel bir çalışma. Konikliği güzel. Alt dalları daha kalınlaştırmak lazım.
|
malus 1
1 Eklenti(ler)
Kimseden ses çıkmıyor bari bir yabani elma ilave edeyim. Genç bir fidan, nebari yok, koniklik yok, kalınlığı boyuna göre az ama çiçekleri güzel.
|
Malus 2
2 Eklenti(ler)
Güzel bir Yabani elma
|
Gül
1 Eklenti(ler)
Gülün bonsai zor, deneyip şimdilik vazgeçtiğim türlerden. Zarif ve güzel bir tane gördüm, tekrar denesem mi.
|
Gül 2
2 Eklenti(ler)
Çok başarılı bir gül çalışması
|
Her iki gül çalışması çok güzel.
Boşuna dememişler "gülü seven dikenine katlanır." |
Ben de çok beğendim. Uygun bir zamanda tekrar denesem iyi olacak.
İyi geceler dilerim... Alıntı:
|
Yaban Gülü
1 Eklenti(ler)
Çalışma halinde bir gül daha. Bu da çok başarılı.
|
Prunus Mahalep(ters konik)
1 Eklenti(ler)
Ağaç da çalışma da çok güzel, sağ alt dal dallandıkca daha da muhteşem olacak. Bu ağaçtaki ters koniklik gerçekten yakışmış. Bulursam bir tane gelişmiş mahleple çalışmak istiyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Bu prunusun gövde hareketini çok beğeniyorum ama elime böyle bir meyve ağacı geçmedi. Meyve fidanını bahçede şekillendirip geliştireceğiz heralde.
|
1 Eklenti(ler)
Çok hoş bir çalışma...
|
1 Eklenti(ler)
Walter Pall'ın bir alıç çalışması. Altdaki dal gerekli mi gereksiz mi diye tartışılabilir ama bu haliyle hoşuma gitti. Saksıyla da uyum içinde ama az daha büyük seçerdim saksıyı zannediyorum.
|
Yaban Elması 1
1 Eklenti(ler)
Bir yaban elması çalışması. Güzel görünüyor. Güzel bir yaban elması bulamadık. İnce bir fidanım vardı sonbaharda bahçeye aldım biraz kalınlaştırmak için.
|
Alıntı:
Bu yaz sonu tohumları dağıtırım sizlere de :) |
1 Eklenti(ler)
Walter Pall'ın alıcı bende olsa ne yapardım acaba. Alt dalı kesip sağa döndürürdüm, saksıyı da büyütürdüm. Umarım Walter Abi kızmaz.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Meifu ten 2014 de segilenen bir Han kengai
|
1 Eklenti(ler)
Meifu ten de sergilenen meyveli bir bonsai
|
50 years BCI in Yangzhao 1
1 Eklenti(ler)
Çok güzel bir hanımeli örneği
|
Ben saksıya takılı kaldım. Şekil olarak ağacın bedeni taklit edilmiş.
|
Evet saksı da çok güzel, ağaç da. İşin garip tarafı ikisi de Japon değil Çin işi.
Alıntı:
|
50 years BCI in Yangzhao 2
1 Eklenti(ler)
Yang Zhao'da sergilenen bir Kengai.
|
50 years BCI in Yangzhao 3
1 Eklenti(ler)
İlginç bir kaya çalışması. Kayayı da ağacı da bir heykeltraş gibi yontmuşlar.
|
50 years BCI in Yangzhao 4
1 Eklenti(ler)
Kovuğu güzel oymuşlar. Üçgeni tamamlaması gövdenin duruşu güzel.
|
50 years BCI in Yangzhao 5
1 Eklenti(ler)
Yine güzel bir kaya çalışması
|
50 years BCI in Yangzhao 6
1 Eklenti(ler)
Güzel bir çalışma daha...
|
50 years BCI in Yangzhao 7
1 Eklenti(ler)
Değişik bir kengai çalışması. Normalde soldaki dalı keserdik ama böyle de güzel olmuş.
|
50 years BCI in Yangzhao 8
1 Eklenti(ler)
Twin, literati çalışması. Zarif olmuş, beğendim.
|
1 Eklenti(ler)
En güzel ginkgolardan biri ise 'international bonsai arboretum' da bulunuyor
|
Tohumdan bonsai yapmak 1
1 Eklenti(ler)
2000 yılında tohumdan incecik bir fidancıkken başlanan bir gürgen çalışması. Ortaya güzel bir şey çıkmış. Koniklik, nebari güzel ve gövdede yara izi yok. Sabrını ve ustalığını takdir ettim. 22 cm yüksekliğinde.
Not: Bir hata nedeniyle arka yüz ön yüz olarak kullanılmaya başlanmış, yapımcı önde görünen yara izi için üzgünmüş. |
1 Eklenti(ler)
1990 yılında incecik bir fidancıktan başlanmış bir karaağaç çalışması. 13.5 cm yüksekliğinde.
|
1 Eklenti(ler)
Japonya'da Omiya müzesinde sergilenen bir yaban elması. Dalların inceliğine dikkatinizi çekerim.
|
2 Eklenti(ler)
Bir forumda çalışılmaya yeni başlanmış bir Ova karağacının fotoğrafını ve başka bir bonsaicinin önerisini ilave ediyorum. Doğadakine yakın bir görünüm öneriyor.
|
1 Eklenti(ler)
Naturalistik, neagari tarzında bir çalışma. Klasik kurallara uymasa da güzel görünüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Doğallığı çok güzel ama benim ağacım olsa ilk işim sağda kök üzerinden çıkan en alt dalı kesmek olurdu. :)
Eklenti 547721 |
Noelanders 2011
1 Eklenti(ler)
Noelanders 2011 e katılmış güzel bir alıç çalışması. Hans van meer tarafından geliştirilmiş.
|
Noelanders 2014
1 Eklenti(ler)
Noelanders 2014 de sergilenmiş bir karaağaç çalışması
|
Noelanders 2013
1 Eklenti(ler)
Noelanders 2013 de sergilenen karaağaç olduğunu zannettiğim bir çalışma. Soldaki JİN bana biraz fazla geldi.
|
1 Eklenti(ler)
Doğadan bir bonsai çalışması
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025