![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Sn sagol, Belki hoşunuza gitmeyecek bir yorum olacak ama ben olsam bu ağacı hemen şimdi o düz gövdenin başlangıç noktasının birkaç parmak yukarısından hemen havi köklendirme yaparak ikiye ayırmaya başlardım. Böylece altta çalışacak bir kavisli ağacınız, bir de düz gövdeli belki süpürge belki dik tarz çalışacağınız ikinci bir adayınız olur? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Teşekkürler Sayın Sakaki, Bunu başkasından da duymak hoşuma bile gitti. Aldığım karaağaçlardan en çirkini buydu o nedenle denemeye ayırmıştım ama bu haliyle bu ağaçtan ne köy olur ne kasaba. Bugün bu ağacı incelerken hemen havai köklendirmeyi başlatmak istedim ama fazla vaktim yoktu. Zamanla havai köklendirme yaparım. İyi çalışmalar dilerim.... Alıntı:
Düzenleyen sagol : 12-04-2015 saat 08:04 Neden: imla hatası |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2011
|
Bu ağacı sepet içinde bahçeye dikmiştim ağaç çok güzel gelişti. Toprağı biraz eşeledim, yüzeyde kalın kökler oluşmuş durumda. Bu ağaçta bir havai köklendirme yapıp ağacı ikiye bölmek istiyorum o nedenle bu sene saksıya almadım. Köklerin çapı 1 cm civarında. Not: Daha sık bir köklenme bekliyordum ama beni seyreltme derdinden kurtardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|