![]() |
Alıntı:
|
Sayın fenerium,
Paylaştığınız resimler ve verdiğiniz bilgiler iç ferahlatıcı, güzel ve çok faydalı. Sayenizde hem aydınlandım, hem de kendi bahçem için ilham edindim. Paylaşımlarınıza, özellikle resimli olanlara, devam etmeniz dileğiyle. Siz ve ailenize mutluluklar, bahçenize bol güneş dilerim. |
Alıntı:
Bahçenizde uygulamak isterseniz mutlaka eğer yeriniz varsa içinde oturup çay, kahve içebilecek yer yapın, okadar ferahlatıcı oluyor ki, tarifi olmaz. |
Tohumları varsa paylaşmanız mümkün mü?
|
Ayy varsa bana da varsa alabilir miyim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yaz Temizliğ
1 Eklenti(ler)
Aralarından bir çok Budama yapıp Temizledikten sonraki hali, Huzur verici.
|
Bravo,Sizden başka böyle detaylı uğraşan ve paylaşım yapan yok.Teşekkürler.
|
Bakım Sonrası
1 Eklenti(ler)
Budama Yaptıktan sonra ki hali gayet güzel olmuş. Akşamları Yüzlerce Serçe toplanıyor, sesleri Muhteşem.
|
Alıntı:
|
Yeni Yılın Bambuları
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Tohum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
benimki 3 metreyi geçmeye basladı, şimdiden çoğaltmayı düşünüyorum https://resmim.net/cdn/2022/06/15/8VzM7.jpg https://resmim.net/cdn/2022/06/15/8V2gH.jpg |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu Yılın son Hali
1 Eklenti(ler)
Bu Yıl Eski Köklü Bambuların hepsi Yapraklarını yenilediler.
belki 8 Büyük Çöp Poşeti Yaprak çıktı. Görüntü yine çok iyi. |
Alıntı:
|
Merhaba, bambuyu çelikten üretmek mümkün mü?
|
Alıntı:
|
Suya koydum... bakalım kök salacak mı?
|
;)
Alıntı:
merhaba. moso bambu türleriniz vardı sanırım çok önceden de size yazmıştım ama kayıtları bulamadım. konuya gelecek olursam siz mevsim başlarında temizlik yapıyordunuz söküm yapıyordunuz. bu moso bambu türünden rica etsem ücreti ile de olabilir gönderebilir misiniz? istanbul'dayım. kargolama durumu olabilirse detayları özel mesaj ile gönderebilirim. son mesajınızdan bu **** 3 sene geçmiş konuyu hortlatacağım biraz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:33. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025