![]() |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar,
Forumu sorularıma cevap aramak için kullanıyordum ama üye olarak aranızda yeniyim öncelikler selamlar ve saygılar. Forumda çok araştırdım, satın alınan tohumlar genelde sahte çıkıyor. Selam verip borçlu çıkmak gibi olmaz ise, Bhut tohumu ve varsa tadımlık gönderebilecek veya ankara da iseniz gelip alabilirim de, yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır. Teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
Bhutlarda son hasadı yaptım...Güneş görmediklerinden fazla büyümediler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Merhaba arkadaslar bugune kadar defalarca akrep biber, ruh biber tohumunu internetten satin aldim fakat hep farkli biber cikti son aldigimda farkli cikti bhut jolokia diye gonderilen biber sanirim jalapeno. Siz nereden temin ettiniz kandirilmaktan biktim.
|
bnde cok aldim bu biber tohumlarindan cogu carliston cikti :)
|
Ben forumdaki üyelerden ve yurtdışı sitelerden temin etmiştim. Tohum takas etkiliğinde paylaşmak için konu açtım oradan istekte bulunabilirsiniz.
|
Bhut jolokia besliyorum baya büyüdü fakat çiçekleri sürekli dökülüyor normalmidir beni bilgilendirebilirmisiniz
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Merhabalar, saksı da yetiştiriciliğe bir kaç ay önce başladım. Buradan bir çok bilgi edindim tabi ancak gübre ile alakalı pek bilgiye rastlamadım.
Benim fidana ne gibi gübre eklemem gerekli? Ayrıca çiçek çıkacak yerlerinden(yaprakların dal ile birleştiği) yine yaprak çıkıyor, çiçek çıkması gerekmez miydi? Yardımcı olursanız sevinirim. Not: Fotoğraflar da aşırı sıcaktı yaprakların biraz cansız olduğu bir gündü, şuan çok daha diriler. |
Dostlar bu biberin fidesinden bir arkaşıma hediye etmiştim. Bitki kocaman oldu ancak iki senedir tomurcuk veriyor ancak çiçek açmadan kuruyup dökülüyormuş. Ne yapmak gerekir? Yardımcı olursanız memnun olurum? Fotoğraflar da aşağıda.
https://i.ibb.co/f9z6CWF/Whats-App-I...t-21-00-34.jpg https://i.ibb.co/gTd2kCQ/Whats-App-I...t-21-00-21.jpg |
Alıntı:
Tavsiyem fidelerinizi ekim kasım ayından yetiştirmeye çalışın çünkü geç gelişen bir tür |
Merhaba 10 senedir yetiştirmeye çalışıyorum,bu sene çözdüm 18 kiloluk yağ tenekesine koyun gübresiyle karışık toprak koydum belli aralıklarla 2 sefer daha koyun gübresi ekledim.bir sefer 20.20.20 gübre verdim 2 seferde güvercin gübresi ekledim sonuç yüzlerce bibere sahip oldum.yer ve mekan önemli bol güneş ve rüzgarlı ortam olursa iyi olur balkonda vpencerede verimli olmuyor
Tavsiyem fidelerinizi ekim kasım ayından yetiştirmeye çalışın çünkü geç gelişen bir tür |
Ekim ayında tohumunu mu ekiyorsunuz ? Kışın kapalı ortamda bakıyorsunuz demek ki, bahara kadar epey uzun ve cılız fideleriniz olmuyor mu ? Sonrasında dış ortama alıştırmada da sorun yaşamıyor musunuz ? Merak ettim
|
Alıntı:
|
Burada çok hintli yaşıyor eğer onların markwtlerinde bulabilirsem alabilirim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025