![]() |
benimkiler ölmedi yoğunbakımda Allahtan umut kesilmez lale hanımdan üç adet almıştım, diktiğimden bu güne (20 gün olmuştur) bir tanesine sera gibi üzerine şeffaf poşet geçirmiştim sadece o sağlıklı 7-8 cm filizi var.
|
1 Eklenti(ler)
diken kabağım inşallah yetişir.
|
1 Eklenti(ler)
benim diken kabaklarımdan sadece biri tuttu. diğerlerini kaybettik.
|
3 Eklenti(ler)
Diken kabağım kendini toparladı. Sanırım iyi yoldayız. Umarım bu yıl yetiştirmeyi başarırırm. Yoksa üçüncü yılı da heba etmiş olacağım:p:p
Eklenti 148820 Yan taraftakiler de kırmızı mısırlar. Her tarafa serpmiştim, gidip kabağın dibindekiler çimlenmiş :p:p Eklenti 148821 Eklenti 148822 |
Maşallah arkadaşlar. Çok güzel gelişmiş diken kabaklarınınz. İnşallah meyvelerini de görürsünüz. Benim Sevgili Lale76'dan gelen üç kabağımın üçü de çürüdü malesef.
|
Arkadaslar bu diken kabagini ben cok seviyorum, ama malesef ingilterede diken kabagini bulamadim. sizlerden ricam dikenli kabagi bana temin edecek aranizda bir arkadas varsa lutfen bana ozel bir msj atabilirmi? Ayrica dikenli kabagi temin edecek arkadas ingiltereye bana yolayabilirmi? Herkese simdiden tesekur ederim.
|
Arkadaşlar İstanbul'dayım bu kabaktan nereden temin edebilirim. Gerekirse tohum **** fide takasına da girebilirim...
|
Evet arkadaslar bende ıstıyorum bende aynı sekılde tohum takası yapabılırım.
|
sevgili malbman benim kabaklarım seninkine oranla daha iyi görünüyor.zaiyat iki fide oldu, üçüncü fide iyi. inşallah kabaklar oluşunca resmederim.
|
Alıntı:
Saygılar. |
Alıntı:
|
benim dikenli kabağın boyuda 2,5 mt oldu . inşallah meyvelerini de görürüz.
|
1 Eklenti(ler)
diken kabağım
|
Sn gurbik67,diken kabagınız da çicek veya kabak oluşumu var mı?
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
dikenli kabağın resimleri 4mt yaklaştı.
|
1 Eklenti(ler)
benim kabak 6 mt yi geçmek üzere ancak kabağa benzer oluşum şimdilik yok.
|
Görüntü olacak benim de çok hoşuma gitti... +++
|
arkadaşlar benim diken kabağının şu an boyu 12 mt ve 4 adatte sağlı sollu filizleri mevcut, ancak kabakla ilgili üzerinde bir oluşum yok.
acaba iklimle ilgili olabilirmi.? gayet te sağlıklı görünüyor, bundan sonra da kabak olacağını zannetmiyorum. |
sayın gurbik67 ; benim diken kabağı da bayağı bi uzadı ama sizin ki gibi hiç bir gelişme yok. zannedersem bizim batı karadeniz havasını sevmedi.
|
Ben torfla perlit yapıp kovaya koymuştum, çimleneceğine çürüdü gitti.
Bu yıl 3 yıldır ilk defa jalapeno yetiştirebilmeyi becerdim. Kabağı da tohum bulabilirsek inşallah seneye deneyeceğiz. |
maalesef diken kabağı batı karadenizde olmadı.
fidesi şu an da gayet formda her halde kabak olmayacak. zonguldak'ta kabak tadı verdi. |
benim diken kabağı da incir ağacını olduğu gibi sardı ama meyve oluşumu yok.
|
Sayın gurbik67, bildiğim kadarıyla çok yıllık bir bitki belki seneye meyve verir.
|
güngör hanım eminmisiniz çok yıllık bitki olduğuna eğer öyleyse vah benim incir ağacıma .
|
Altı yıl'a kadar yaşar, ve dona dayanıklıdır diye okumuştum bir yerde.
Buradan araştırabilirsiniz. http://www.google.com.tr/search?q=Se...MYfIswbh-uDdDQ |
güngör hanım teşekkürler.
|
altı yıl boyunca hep meyve verirmi?
|
sayın dlk ; inşallah verir .
|
çok avantajlı o zaman.ben de mi eksem. ne görsem özeniyorum.yandık valla.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025