![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2009
|
sayın ugurtelefon önce ilginiz için teşekkür ederim domatesler sırık cinsi ama domatesler büyüyünce arka sıradakiler yani güneşe parelel koyacağım için güneş almazsa diye düşünmüştüm ama ille aralarından alır herhalde balkonum 4.kat korkuyorum balkon çökecek diye ![]() 75cm uzunluk 40 cm genişlik 40 santim derinlik olan 12 adet saksı nerden baksan 600 kg yük yapar mütayitle bile konuştum abi ne kadar yük çeker diye korkma dedi bakalım uğraştığımın emeğini alırım herhalde dalından sabah domates salatalık yemek ne güzel olur maydanozlardan ilk partiyi yedik bile |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-12-2008
|
aderooo domates gölgeyi sever.Ben saksıdaki cherrylerimi özellikle gölgede tutuyorum. Sadece sabahları bir saat kadar güneşi direkt alıyor. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sayın mavi yeşil ben tam tersini biliyordum çok iyi oldu o zaman ön tarafa salatalıkları koysam dahamı iyi olur güneş çünkü önden geliyor |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-12-2008
|
Benim domateslerim güneş ışığı alıyor sürekli ama direkt güneşin altında değil. Gayet güzel büyüyorlar. Ben de bir yerden duymuştum. Benim bahçede salatalıklar daha çok güneş alan yerde, ama kesin konuşarak sizi yanıltmak istemem. Yanlış biliyorsam tecrübeliler düzeltsin lütfen. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-07-2008
|
Alıntı:
![]() Balkonun yapım aşamasında yapılabilecek yanlışlıklar veya kullanımda dizayn üzeri yükleme yapılması gibi durumlarda, balkon döşemesinin oda döşemesine birleştiği kesitin üst kısımında (alt katın tavanı değil de sizin dairenizin tabanı tarafı) çatlaklar oluşacaktır. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sayın gravel valla içimi rahatlattınız o zaman balkonu doldurmaya devam ![]() daha marul ekmek istiyordum bi iki saksı daha iyi gider sanırım |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| acemi, bahçıvan, balkon, sebze, soru, sorun, yetiştiricilik |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|