![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-01-2008
|
orta büyüklükte bi balkonum var. direk güneş almıyor ama her daim aydınlık. eskişehirde oturuyorum. iklimi tahmin edersiniz heralde. sorularım ise şöyle: -hangi sebzelerden ekersem kış gelene kadar ürün alabilirim? -kışın herhangi bi sebzeden(ev içinde yetiştirmek şartıyla[zaten eskişehirde dışarda donar hemen]) verim alabilir miyim? -normalde verim almak istediğim meyve ve sebzeler şunlar: *çilek *yeşil soğan *maydanoz *cherry domates *biber(en acısından ve acısız olanından[acemi olduğum çok belli dimi ])*kekik bu bitkilerden seneye verim alabilmek için ne zamanlar ekmeli ya da dikmeliyim? tohum ya da fidelerini nereden bulabilirim? ***aslında bu soruları teker teker bu bitkilerin başlıklarının altına yazabilirdim ama fazla yer kaplamak istemedim. zaten yazılmışlardır diye arasam da ekim/dikim, yetiştirme şartları yetiştirilecek bitkiye uygun iklimde ikamet ediliyormuş gibi düşünülerek yazılmış. dolayısıyla yine her başlığa teker teker yazıp sormak zorunda kalacaktım. şididen teşekkürler, saygılar... |
|
|
|
| Etiketler |
| acemi, bahçıvan, balkon, sebze, soru, sorun, yetiştiricilik |
|
|