![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Evaca, Kuşlara karşı nasıl önlem alabilirim ? ve Balkona dadanan güvercin başlıkları size yardımcı olacaktır. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SBAKKAL Merhaba, ben yeni üye oldum ve genele nasıl mail atacağımı bilemediğimden sorumu size sormak istedim. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Toprak yarılmışsa, susuzluktan yarılmıştır. Beyaz şey dediğinizide anlamadım, resim koyma şansınız varmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
maydonoz ve dereotu
Alıntı:
Açıkçası,maydonoz ve dereotlarımı ne kadar süre içinde ve miktar olarak ne kadar sulamam gerektiği konusunda benim biraz kafam karştı, ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
kereviz yaprağı yetiştirmek istiyorum
*** arkadaşlar ben siteye yeni katıldım. ben de balkonuma soğan,sarmısak,cin biberi,fesleğen ve kereviz ektim. kerevizler iki yapraklı olarak çıktı fakat çok sık ekmişim.ben sadece yaprağından yararlanmak istiyorum. fazlalıkları sökmem gerekirmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-02-2009
|
Yardım cı olursanız sevinirim..
Merhaba Arkadaşlar: Bu yıl ilk defa kendi balkonumda domates(pembe domates ve ceri domates) ve biber (can biber ve ince kıl sıvri biber) yetiştirmeye calışdım fakat sanırım bir yerde yanlış veya yanlışlar yapıyorum ceri domateslarım yaklasık 50 cm uzunluga eriştikten sonra cıcek actı ve domates ler belirdi ve olgunlaşması cok yavaş pembe domateslerimde neredeyse aynı boyda fakat iki üç cicek acıyor ve döküyor sanırım fazla sulanmadan boya gitti ve çicegine bakamıyor biberlerimde ayni durumda malesef üst kısmına bakabilsin (kendimce) diye alt yaprakları kopardım ayni fidelerden bahceye ektiğimizde daha 15cm deyken biber aldık sizce ne veya neler yapmalıyım yardımcı olursanız cok memnun olurum saygılar.. NOT: Toprak karısımını torf ve orman topragı ilave ederek yaptım saksılarımda yeterince buyuk sanırım bodur camların dıkıldıgı buyuk yuvarlak saksılarda hepsi. ve hiç gübre kullanmadım akşamları ikişer tas su veriyorum balkonum ögle sonra cok iyi güneş görüyor ve hafif esintili oluyor akşamları ise rüzgar biraz fazlalaşıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
acemi, bahçıvan, balkon, sebze, soru, sorun, yetiştiricilik |
|
|