![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar değişikmiş sevgili Jezebel. İzmir ılıman iklim. Hemen ekersin herhalde. Ben mart sonunu bekleyeceğim Brüksel lahanalarımı çimlendirmek için. Bahçeyi besin kaynağı olarak kullanmak geçen yazdan beri yaptığım birşey. Bence çiçeklerden daha keyifli, hele yerken doğal diyerek yemek apayrı bir zevk. Kolay gelsin. ![]() NOT: Bu başlığın neden balkon bahçeciliğinde olduğunu anlamadım. Brüksel lahanası sebzeler başlığında olmalı bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler arkadaşlar. Hemen çimlendirmeye alacağım sevgili uzman16. Fide halini alınca bahçeye şaşırım. ![]() Birkaç da salatalık tohumu ekeceğim, çıtır çıtır, organik olarak yeriz. Geçen yaz ağız tadıyla salatalık yiyemedim, " hormon", "gübre" söylentilerin sonu gelmedi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sebzeler de fideden büyüyüp çiçeklenip meyveye dönerken, olgunlaşırken ve tabii yerken ayrı güzel. Hatta seni bu başlığa beklerim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|