agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)

Beğeni Düzeni98Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-03-2013, 18:27   #1
Ağaç Dostu

nkutsay's Avatar

Giriş Tarihi: 12-01-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aigneis Mesajı Göster
Selamlar,

Ben de bahçemde küçük bir alanda ilaçsız ve hormunsuz ekim yapmak istiyorum. Ancak tohumluk patatesi nereden bulacağımı bilemiyorum. İnternette araştırdım. Min sipariş miktarları 1 ton civarı Bana sadece 4-5kilo lazım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim.
marketten patates alip cimlenmesini bekleseniz de olur.

nkutsay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-03-2013, 20:28   #2
Ağaç Dostu

Gazi Barış's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2012
Galeri: 1
Pazarda satıyorlardı, tohumluk diye buruşmuş, her tarafından filizler fırlamış. Tohumluk özel mi ayırdılar yoksa filizlenenleri mi tohumluk diye satıyorlar bir şey diyemiycem.
Yalnız çok önceleri annemin bayağı bildiğimiz patatesi küçükleri direk büyük olanları 2 ye bölerek ektiğini bilirim ''şimdilerde köylerde ekmek bile satın alınırken kim uğraşır patatesle'' O yüzden tohumluğunu çok ta aramaya gerek yok, bulamazsanız pazardan aldıklarınızdan ekin, pekte sorun olacağını sanmıyorum.

Angel Aki beğendi.
Gazi Barış Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-03-2013, 15:12   #3
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 10-04-2012
Sayın nkutsay ve Gazi Barış teşekkür ederim cevaplarınız için. Elimde pazardan aldıklarım var ama kendileri güzel değil ki onlardan olan ürünler güzel olsun. Zaten çok küçük bir alana ekeceğim ve aile içinde yiyeceğiz inşallah. Çok emek ve zaman harcayacağım. Verimi düşük oluyor eski tohumların. Sağolsun bir tarım firması hediye gönderdi. Bir kaç büyük saksıya pazardan aldıklarımı ektim. Başka bir yere de tohumluk patatesleri ekeceğim. Bakalım aralarında nasıl bir fark olacak

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan Mesajı Göster
Bunun için lütfen forumun arıyorum kısmını kullanınız. Daha çabuk netice alırsınız

Arıyorum - agaclar.net
Çok teşekkür ederim. Forumu çok etkili kullanamıyorum. Haberim yoktu buradan.

aigneis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-03-2013, 17:55   #4
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-12-2011
patates dikimi

bu aralar buralarda 3 . defa patetes dikenler bile var çünkü bu sene bol yağışlı geçti ve tohumlar toprakta çürüdü. ya ni yazın bu yörenin patatesi biraz az olacak dolayısı ile fiatlar da yükselecek sanırım. Kumlu gevşek topraklarda daha iyi verim alınır .

Alazz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025