agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)




Beğeni Düzeni25Beğeniler
  • 13 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen hira

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-05-2014, 07:33   #1
Ağaç Dostu
 
hira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-06-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hilalll Mesajı Göster
Ben de yapardım eskiden
lezzeti gayet hoş asma yaprağindan daha yumuşak oluyor yaprakar
piştiğinde .Sivaslı komşularımızdan öğrenmiştik.iç harcı normal sarmada
kullandigınız şekilde.
Bizde Sivas'lıyız, annemin dut yaprağı sardığını görmedim ama akrabalarımızdan duymuştum. Benim bahçemdeki var olan tek ağaç duttur. Birgün asma yaprağı sararken harç fazla kalınca dutun yapraklarından ekleme yapmıştım azıcık. Güzel oluyor, çok farkı yok üzümden.

gilan ve akçabardak beğendi.
hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:15.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025