![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili Denizardacan ektim, ama onlar deneme amaçlı idi, hani çimlendirebilecekmiyim diye. 1-2 hatırlarken 7 tane ekmişim üstelik. İlk defa şaşırtma yaptım ve sonuçta onlar beni şaşırttı. Şimdilik gayet sağlıklılar ve 4 yaprak kadar oldular. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Bayıldım çok güzel görünüyorlar, Şimdiden simsiyahlar, şaşırtmalarını da yapmışsınız üstelik ne ara ektiniz ya,![]() Kolay kolay sukunetimi bozmam ama ben de bir karıştırıyım tohumları, çok tatlılar. Sağlıkla büyüsünler, bol bol inci biberler versinler inşaAllah. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderatör
|
Sağlıklılar ama çok sık dikmişsiniz o saksıya 1 tane yeter gayet iyi büyüyor. Ben onları ayırmanızı öneriyorum, karar sizin tabi ki. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
2 sene önce 5 tohumdan 3 ünü çimlendirmiştim. Diğer biber çeşitleri ile aynı zamanda şaşırtma yaptım. Siyah inciler gitti. Diğerleri tuttu. Şahsi kanâatim, bilimsel değil deneysel )).....;Sanki bu cinsi biraz daha büyüttükten sonra, kökler iyice oturduktan sonra şaşırtmalı gibi. Sağlıcakla kalın, güzel fideler edinin bahara inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
|
|
|
![]() |
|
|