![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-05-2014
|
maketten aldığım naneleri biri akvaryum suyu iki kapta suda köklendirmeyi denedim fakat çürüme başladı, 1 haftaya yakın zaman oldu ortada kök yok son çare toprağa ekmeyi deneyeceğim, mangal kömürünü denemek isterdim fakat mangal mevsimi değil ufak bir parça için bir torba almak istemiyorum alternayif normal soba kömürü olur mu acaba |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
Suda beklemiş ama kök vermemiş nanelerimi ve buz dolabında 5-6 gün beklemiş nanelerden direkt toprağa ektim ama 2 gün sonunda çoğu kendini salıp pörsümüş yenisini alıp tekrar deneyeceğim sanırım beklediler diye böyle oldu dikerken kötü durumda değildirler şimdi solmuşlar nane dışından pazardan marketten alıp direkt ekebileceğimiz **** suda kök saldırabileceğimiz sebze - bitki varmıdır ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Toprağa gömeceğiniz kısımdaki tüm yaprakları kopartmayı unutmayın. Sadece üst kısımda 3-4 yaprak kalsın yeter. Patates, soğan, sarımsak ve yer elmasının yumrusu veya kabukları da direkt toprağa ekebileceğiniz benim aklıma gelen diğer seçenekler.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
Teşekkür ederim deneyeceğim peki dikey mi yoksa uç yaprakları dışarda kalacak şekilde yatay mı toprağa gömeyim ? |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|