![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
ben birkaç ay önce 50 cm boyunda yer kirazı aldım ama neyi yanlış yaptıysam artık, kurudu. şimdi tekrar denmek istiyorum, fakat isteklerini tam olarak bilmiyorum. acaba güneşli yerlerimi sever, besin olarak ne vermeliyim, sulaması nasıl olmalı? yukarıdaki yazıları okudum ama net olarak aradıklarımı bulamadım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-04-2011
|
iyi gunler, Ilk defa balkonumda altin cilek yetistirmeyi deniyorum.Tecrubelerimi sizlerle paylasmak istedim. 23.03.2011 de tohumlari torfa ektim. Ektigim kabin uzerini naylonla kapattim. (Sulama haricinde surekli kapali kaldi). Sulamayi puskurtme yontemiyle yaptim ve topragin nemli kalmasina dikkat ettim. Dokuzuncu gunde ilk fideler gorunmeye basladi. Bundan sonra gunduzleri kabin ustunu actim aksamlari kapattim. 12.04.2011 de (3.-4. yapraklar cikmisti) altlarini deldigim plastik bardaklara sasirtma yaptim. Ilk dort gun direk gunes gormeyecekleri aydinlik bir yere koydum. 29.04.2011 de buyuk su kovalarina diktim. - Gunesi cok seviyorlar. - Tohumlar aralikli ekmek lazim. Düzenleyen ayikse : 05-05-2011 saat 09:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2013
|
Bilgi
İlk kez sitenize giriş yapıyorum.Cehaletimi maruz görün.Bir kaç sorum olacaktı Altın Çilek ile ilgili. 1-Samsun gibi bir Karadeniz şehrinde yetişir mi?Malum bir Antalya kadar güneş göremiyoruz.Bu bitki biraz güneş istiyor. 2-Tohumlarını nerede bulabilirim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|