![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-03-2008
|
Selahattin bey, mesajimi okumadiniz galiba maydonozlardaki tirtil icin ne yapmaliyim? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ancaaaaak bşir tırtıla yenilmiş görüyorum sizi, hepsi bu kadar mı çok basit eğer balkonda ise elle veya cımbızla tırtılları bit ayıklar gibi süper organik bir şekilde temizleyeceksiniz veya temizleteceksiniz (Ne kadar zamanınızı alabilir ki) veya bahçede ise tavuk gezidirn onlar halleder. Şimdi ilaç tavsiye etsek dünyanın parası üstelik ben inadına ilaç ismide ezberlemiyorum ki "ilaca vereceğiniz parayla o bitkiyi atın sağlıklısını alın" gibi bir düşüncem var. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2005
|
Merhabalar, Selahattin Bey, benim de bir sorum olacak. Vaktiniz olur cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Kavunumun yapraklarının üstünde küllemeye benzer (ya da ben öyle sanıyorum) bir takım beyaz lekeler çıktı. Ne yapacağıma karar veremedim. Lekeli yaprakların bir kısmını kestim ama hepsini kesersem sadece en uçtaki yapraklar kalacak. Bu bir hastalık mı ondan bile emin değilim. Fotoğraflarını ekliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Burak Barutçu ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2005
|
Teşekkür ederim Ufuk Bey. Daha tadamadım ama eminim ki -baldan tatlı- gelecekler:-) Sizinkiler maşallah orman olmuşlar. Gelecek seneye daha büyük saksı ayarlayıp domates de ekmeliyim anlaşılan. Fotoğraflarınızı görünce içim gitti. Bu sene biberler, sağlığı şüpheli bir kavun, kabak vermeyi reddeden bir su kabağı bir de kudret narları var. Narlarla biberler yüzümü güldürdü ama diğerlerini beceremedim:-( Artık seneye. Sevgiler Burak |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|