![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
patlıcan, salatalık, su kabakları, kabak türleri v.s gibi sebze türleri de masum sayılmaz açıkçası. Konuya bitki çeşitliği bakımında bakmak lazım. İnsanın içi fesat olduktan sonra her şeye bir kulp uydurması kaçınılmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
|
Bu biber varyetesi (ismi ile müsemma) ile bahsettiğiniz sebzeler çok alâkasız oldu ama lütfen uzatmayalım. İsteyen istediğini yetiştirir... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sungurak, tohumlarını paylaşmayı düşünüyor musunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Hahaaa, aklımdan bile geçmez Sayın sungurak. Ben şekle şemale takılan biri değilim pek. 2010 yılında Amerika'dan hem sarı hem de kırmızı Penis biberi tohumu getirtmiştim fakat sanırım yeterince ilgi göstermediğim için o yıl üretmede başarılı olamamıştım. Sonrasında da muhtemelen tohumlar eskidiği için bir daha çimlendiremedim. Sizin biberleri görünce taze tohumlarla bir kez daha denerim diye düşündüm ![]() Tohumları tohum paylaşım etkinliğinde paylaşıma açacak mısınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sungurak ilginiz için çok teşekkür ederim. Forumdaşlarımızdan Nail Sarı kardeşim de penis biberi yetiştiriyormuş. Kendisinde bolca tohum varmış ve bana da bir miktar vermeyi teklif etti. O nedenle, bu pandemi ortamında sizi zahmete sokmayayım. Tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |