![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-04-2009
|
sayın malbman buyrun özelden attığım mesajı taşıyın lütfen, benim çekindiğim kimse yok... sadece verdiğim cevap sizin ecdadımıza haksız eleştiriniz nedeniyle verilmiştir. biber konusundan alakasız bir içeriğinin olması ve tartışmaları başka boyutlara taşıması ihtimali açısından ve tekrar burada yazmak istememem açısından özelinize attım. söylediğiniz kuralların hepsini biliyorum, merak etmeyin. hakikaten çocuk gibi davranıyorsunuz, halinize sadece gülüyorum... madem yazdım size de bir cevap vermek isterim: sayın savaş burda ismine itiraz edenler öncelikle onu zaten malum uzuv olarak nitelendirmiyorlar ki... sanırım ortada yanlış anlama var. sorun: nimetin bu isimle anılması ve insana yaptığı çağrışımları daha bir kuvvetlendirmesi. belki siz tamamıyla masumane yaklaşıyor olabilirsiniz, ben sizin şahsınız için kötü birşey demiyorum. sadece ben çok rahatsızım nimetin bu uzuvla anılmasına. bazıları var ki bu da göz gibi kulak gibi demekte... ne var yani. insan gözünden utanıp örtüyor mu, ya da kulağından utanıp? burnundan utanıp burunluk takan var mı? ama cinsel uzuvlarınızdan neden utanıyorsunuz da elbiseler giyiniyorsunuz? en açık olunan denizde dahi el kadar bir mayo gene de giyiyorsunuz değil mi? demek ki bu uzuvlarda bir müstehcenlik var öyle değil mi? yoksa kimse bu biberi yerken başka birşey düşünmez (kalbi ve aklı bozulmuşların haricinde, bu da pek azdır herhadle). üstelik anlamadığım şey o ki neden hala bu konuya kilit konmuyor. bu tartışmalrın sonu var mı? herkes birbirini eleştirmekten başka birşey yapmıyor. kimse neden bu karşı çıkıyor, neden bu kabul ediyor diye düşünmüyor. ben karşı çıkıyorsam bu isimle kullanmam, kullananlara da bir şey demem ; veyahut ben karşı çıkmıyorsam karşı çıkanları da anlayışla karşılarım diyen yok. başlık bile değiştirlmiş, anlaşılan o ki bu dah baya bir uzayacak... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Zaten sıkışıp, vereceğiniz cevabınız olmayınca ya hüngür hüngür ağlar, ya da gülersiniz. Ben de en çok bu hallerinize gülüyorum sizin gibi insanların. Hem de küçük bir çocuk gibi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
600 yıllık bir cihan imparatorluğunun içinde elbette ki uygunsuz şeyler de olmuştur. 80 küsurluk güzel cumhuriyetimin içinde hamam oğlanları ile halvet olmaktan çok daha çirkinleri her gün yaşanıyor. Bulunabilen her fırsatta geçmişimize, atalarımıza , tarihimize, ve ahlaki değerlerimize saldırgan , garez içinde ve neredeyse düşmanca tutumlar içinde olan insanlar gördükçe gerçekten üzülüyorum. Başkalarının kutsalına ve hassasiyetlerine bu kadar cüretkar saldırmanızı aklım almıyor. Sizinle aşık atacak kadar bilgili olmayabilirim ama uslubunuza duyduğum rahatsızlığı ifade etmekten gocunmuyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
|
Akıl vereceğinize uygulasanız ya... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-04-2009
|
siz ne yaptığımı sanıyorsunuz sevgili malina? ilk yorum yapanlardan biri bendim. Hiç dikkat ettiniz mi acaba oradaki yorum ve uslubuma ? vücutta benzediği organa faydası olabileceği üzerine bir fikirde dahi bulundum. oysaki ismi konusunda en çok rahatsız olanlardan biri de bendim fakat konuyu oraya çekmek istemedim ve nette başka isminin olup olmadığına baktım peter diye 2. ismini gördüm onu kullanacağım dedim üstelik siz yöneticisiniz taraf olmak size göre değil. siz adaleti sağlamak zorundasınız, taraftar olmak değil. bu başlığı uzayıp giden saçma tartışmalara daha fazla malzeme yapıyorsunuz başlığı değiştirerek. oysaki çoktan kapatmanız gerekirdi. ya da orta yolu seçip hadi arkdaşlar tartışmayalım, beğenmeyenler aranızda bir isim verin de ben onu da başlığa taşıyayım demeniz lazımdı. ama onun yerine pp üzerine tartışmalar demişsiniz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Tabii ya, adımı bile doğru yazabilen, üstelik de o kadaaarr uzun cevaplar verebilen birisinin bu kutsal isteğinin yerine getirilmesi gerekir. Zira başkalarının ne düşündüğü hiç önemli değil. Neyse, sayın optimus size ecdadınız ile mutlu günler dilerim. Sorduğum sorulara verdiğiniz yanar döner cevapları yuttuğumu sanmayın ama sizinle vakit harcamak niyetinde değilim artık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
agaclar.net
|
Çok uzattınız. Biraz da uzaktan izlemeyi denemediniz. Forumun diğer üyeleri bu tartışmayı bitirince üyeliğinizi tekrar aktif hale getireceğim. Yoksa sizin duracağınız yok ve belki de konu bu yüzden bu kadar uzadı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|