agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)

Beğeni Düzeni339Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-07-2012, 14:06   #1
Ağaç Dostu

...nokta's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2012
Galeri: 16
arkadaşlar...benim gülümün yaprakları sarardı soldu ya...neden oldu anlamıyorum...herhangi bir böcek falan da yok... birkaç tomurcuğu açmadan döküldü...çiçeği döküldü...alt yaprakları sapsarı...yeni aldığım için mi böyle oldu yoksa saksısının ağız kısmı biraz dar ondan mı kendi toprağıyla birlikte diktim onun için mi bilmiyorum...aklımda bir sürü soru var yani...yardımcı olursanız sevinirim...

...nokta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-07-2012, 21:01   #2
Ağaç Dostu

loveforlife's Avatar

Giriş Tarihi: 21-05-2012
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ...nokta Mesajı Göster
arkadaşlar...benim gülümün yaprakları sarardı soldu ya...neden oldu anlamıyorum...herhangi bir böcek falan da yok... birkaç tomurcuğu açmadan döküldü...çiçeği döküldü...alt yaprakları sapsarı...yeni aldığım için mi böyle oldu yoksa saksısının ağız kısmı biraz dar ondan mı kendi toprağıyla birlikte diktim onun için mi bilmiyorum...aklımda bir sürü soru var yani...yardımcı olursanız sevinirim...
Merhaba,

Bir fotoğrafını ekleme şansınız varsa daha çok yardımcı olabiliriz sanırım. Kırmızı örümcek bu yıl hiç rahat vermiyor güllere. Bu sebeplerden biri olabilir. Külleme olabilir... Ki benim bir minik çeliğimde külleme oldu. Ben bütün hastalıklı yapraklarını bir güzel budadım. Kükürtle ilaçladım. Şimdi maşallah canlı, körpecik, sağlıklı yapraklar çıkarıyor...

Bu da bir diğer minyatürüm....Onun yapraklarının da çok sağlıklı olduğu söylenemez ama bir gayret açmaya çalışıyor...

Eklenen Resimler

Fatma Kochan beğendi.
loveforlife Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025