![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
|
Sevgili Umas... Çok kez denememe rağmen bir türlü yetiştiremedim. Özellikle beyaz sinekler dadandı.Yapraklarında Pas oluşuyor ve kuruyordu. Bu sene selhattin Yılmaz bey'den 40 adet patlıcan fidesi aldım ve tarlaya diktim. Şu an çiçeklendiler. Umarım siz başarırsınız. Sevgili fizikçi tamamen size katılıyorum. Saksıda hele iş yerinde gerçekten problem.İş yerimde büyük bir saksıda 2 yıllık süs biberi yetiştirdim halende ürün alıyoruz.Keşke patlıcanda biberler gibi rahat yetişse. saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-07-2009
|
cok guzeller
Arkadaslar bende de ayni sorunlar var . benim bahcemde yaklasik 15 20 patlican koku var hepsinden sebze aliyorum fakat balkonada 4 kok ekdim fakat balkondakiler cicek acip doktuler cicek acip doktuler simdi nazar degmesin artik patlican almaya basladim sukur olsunki. yetistirdiklerime bakin; fasulye, salatalik, mısır, domates, patlican, patates, (bugun patateside topladim super bisey) biber maydanoz. Insallah sizinkilerde saglikli olur ve sebze verir ben onlardan sebze aldikca cok mutlu oluyorum cok. Patlicanlari gorebilirsiniz yukluyorum resimleri |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-06-2009
|
Patlıcanlar ne alemde. |
|