agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Balkon Bahçeciliği
(https)

Beğeni Düzeni21Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-02-2012, 07:06   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 08-02-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemheat Mesajı Göster
Bu zamanda (Şubat) saksıya sarımsak dişi eksek olur mu , ekildiğinde sarımsak dişi , toprağın ne kadar altında olması gerekir , sulama olayı yogun mu yoksa kuru mu bırakılmalı , sıcak mı sever soguk mu , icerde mi balkonda mı olmalı yani, ben sarımsagı cok severim , burada bu konuyuda görünce hemen yazma ihtiyacı duydum. Sevgili üstadlarımızdan bilgilendirme bekliyorum.
SAYGILARIMLA
Bu zamanda (Şubat) saksıya sarımsak dişi eksek olur mu , ekildiğinde sarımsak dişi , toprağın ne kadar altında olması gerekir , sulama olayı yogun mu yoksa kuru mu bırakılmalı , sıcak mı sever soguk mu , icerde mi balkonda mı olmalı yani, ben sarımsagı cok severim , burada bu konuyuda görünce hemen yazma ihtiyacı duydum. Sevgili üstadlarımızdan bilgilendirme bekliyorum.
SAYGILARIMLA
oncelikle saksı dibine yerleştir kışa akın **** kışın dike blirsin eğer önceden soğan diktiysen daha bigili olursun ama tavsiyem günde bir kez çok diğil ama azda olmasın

Cemil B. beğendi.
sero782 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-02-2012, 14:22   #2
Ağaç Dostu

Cemil B.'s Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2012
ilginiz için teşekkür ederim, ben topragın , yüzeyden 4-5 cm altına ektim , bakalım görücez , daha önce hiiç bşr sebze meyve yetiştirmedim, bugunlerde heves sardı, herşeyi deniycem zamanla..

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sero782 Mesajı Göster
SAYGILARIMLA
oncelikle saksı dibine yerleştir kışa akın **** kışın dike blirsin eğer önceden soğan diktiysen daha bigili olursun ama tavsiyem günde bir kez çok diğil ama azda olmasın

Düzenleyen Cemil B. : 27-02-2012 saat 15:19
Cemil B. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025