![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-01-2009
|
besin takviyesi
merhabalar arkadaşlar almış olduğum yaklaşık 20 çeşit domates, 6 çeşit biber, 3 çeşit salatalık , 2 çeşit patlıcanı torfta fide haline geldikten sonra bauhause dan almış olduğum penguen gübreli toprağa ektim. kendileri balkonda ikamet edecekler şimdilik salondalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sn Aykutince, Bu besin kitleri topraksız tarım için yapılmıştır ama torfa ektiğiniz saksılarda da gönül rahatlığı içinde kullanabilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=8023 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Cevap için teşekkürler . Ben elimden geldiğince organik tarım yapmaya çalışıyorum. Bu kimyasalları kullanmak organik sistemi bozmaz mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Alışveriş bölümünde Fahri Küçüktaş Bey bıldırcın gübresi satıyor . Gübre sanırım fırınlanmış şekilde satılıyor . Sanırım fırınlandıktan sonra içindeki zararlılardan arınıyordur. Ben kendisinden aldım ve balkonda ki bitkiler için kullanacağım . Sizde böyle bir yol deneyebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
tavsiye için teşekkür. acaba dozajı ayarlayabilirmiyiz. birde b5a diye sıvı bir gübre var onu da düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2009
|
Merhaba Aykut Bey, yukarıda bahsi geçen gübrelerin her ikisini de kullanabilirsiniz. Bir de bizim size tavsiye edebileceğimiz Sim Organic isimli sıvı organik gübre var. Bu gübreyi biz üretiyoruz ve Bauhaus'ta da bitki serasında satılıyor. Tamamen bitkisel kaynaklı hammaddeleri hidrolize ederek yani enzimlerle parçalayarak aminoasitli, besleyici bir sıvı elde ediyoruz. İçinde 2/3/2 oranlarında azot, fosfor ve potasyum var. yetiştirme sezonu boyunca 2-4 haftada bir kullanmanız yeterli olacaktır. Sebzelerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Sim Organic (sıvı organik gübre) Sim Derma (mikrobiyal gübre) Burada sorularınızı cevaplayabilirim. saygılar ve iyi yetiştirmeler! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Sayın Simbiyotek Soruma uzun süre cevap veren olmayınca bende zaten Bauhauseden dediğiniz gübreyi almıştım. Birde yine ordan fırınlanmış koyun gübresi de aldım 5kg lik pakette ikisini bereber kullanıyorum. tavsiye için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
besin takviyes, gübre, güvercin gübresi |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|