agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Evcil Hayvanlar > Balıklar
(https)

Beğeni Düzeni33Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-12-2011, 22:09   #1
Ağaç Dostu

serkan_istanbul's Avatar

Giriş Tarihi: 14-10-2010
siz benim yazdıklarımı iyi okuyun bence sizin gibi insanların derken bir aşağılama söz konusuysa ben doğaya zarar verecek bir şey yapmam artı bir canlıyıda öldürmem. bakamayacağınız balık **** başka bir canlıyı alıp sonradan doğaya salmayın demeniz daha doğru bence dedim. gidipte aldıgım ne kusu saldım nede balığı. Okuyun sonra yazın bence sizi tekrar kınıyorum şu cümleniz yüzünden ( sizin gibi insanların yüzünden) sizinle laf karkaşasınada girmeyeceğim. BAKAMAYACAĞINIZ CANLILARI ALIP SONRADAN DOĞAYA BIRAKMAYINIZ, BU CANLILAR DOĞADA DENGESİZLİK YARATA BİLİR DENMESİ BENCE DAHA GÜZEL BİR CÜMLE. ALIP ONU ÖLDÜRÜN DEMEKSE CANİLİK.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-12-2011, 00:48   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-12-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serkan_istanbul Mesajı Göster
siz benim yazdıklarımı iyi okuyun bence sizin gibi insanların derken bir aşağılama söz konusuysa ben doğaya zarar verecek bir şey yapmam artı bir canlıyıda öldürmem. bakamayacağınız balık **** başka bir canlıyı alıp sonradan doğaya salmayın demeniz daha doğru bence dedim. gidipte aldıgım ne kusu saldım nede balığı. Okuyun sonra yazın bence sizi tekrar kınıyorum şu cümleniz yüzünden ( sizin gibi insanların yüzünden) sizinle laf karkaşasınada girmeyeceğim. BAKAMAYACAĞINIZ CANLILARI ALIP SONRADAN DOĞAYA BIRAKMAYINIZ, BU CANLILAR DOĞADA DENGESİZLİK YARATA BİLİR DENMESİ BENCE DAHA GÜZEL BİR CÜMLE. ALIP ONU ÖLDÜRÜN DEMEKSE CANİLİK.
asıl canilik bu türlerin vereceği zararı hesap etmeksizin doğaya gelişi güzel salıverilmesidir bu anlamanız gereken ilk nokta ki zaten binbir emekle bu zararlı türleri temizlemeye çalışanlar tekrar götürüp akvaryumlara koymuyorlar. benim kastettiğim şey artık bakacak birine verecek durumu olmayıp eğer doğaya bırakacaksanız yapmayın hiç bir imkanınız yoksa öldürün daha iyi demek ti ama konuyu nereden nereye getirdiniz. ve ben halen milyonlarca balığı katletmekten ekolojik dengeyi bozmaktansa bir balığı feda etmeyi tercih ederim bunu doğayı ve canlıları korumak ve onlara duyduğum vicdaniyet duygusuyla yaparım bunda aranacak bir art niyet olmamalı

muebbet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-12-2011, 16:38   #3
Ağaç Dostu

habipapo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-12-2010
Galeri: 1
Bunlarda benim japon balıklarım

Name:  Fotoğraf-1288.jpg
Views: 1705
Size:  44.0 KB

Name:  Fotoğraf-1289.jpg
Views: 3200
Size:  55.4 KB

Name:  Fotoğraf-1287.jpg
Views: 1560
Size:  40.9 KB

habipapo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025