agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-07-2014, 09:39   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 25-05-2007
Şehir: yurtdisi
Mesajlar: 146
Galeri: 24
Sizin usul baska ama sizinki sarmisakli balik oluyor bana göre,
bizlerin kullanimi da söyle
2 sarmisak
1 cay kasigindan az tuz
tutam veya istege göre kirmizi toz biber
250 ml (su bardagi) tahin veya zeytinyagi
150 ml kadar limon suyu siz de koruk suyu olmus
2 kuru ekmek dilimi kabuksuz..
Hepsi ezilecek karistirilacak istenirse icine ceviz kirintilari da konuluyor... Bu da baska tarif bu tarifteki sos kavanozda saklanabiliyor ve et veya balikta marine amacli kullaniliyor, bu da benim bildigim.. Cig sebzelere de kullaniyoruz karnibahar, ispanak salataya cok yakisir...

erhan62 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025