agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 20-12-2010, 20:34   #1
Ağaç Dostu
 
zenfree's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,657
Galeri: 341
Bu tarifi deneyeceğim. Peki piştikten sonra başka bir şey ilave etmiyor muyuz? Sarmısak, zeytin ğafı vs.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-12-2010, 21:01   #2
Ağaç Dostu
 
yaşar kaptan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-11-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 105
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Bu tarifi deneyeceğim. Peki piştikten sonra başka bir şey ilave etmiyor muyuz? Sarmısak, zeytin ğafı vs.
Esas olan buraya kadarki pişirme şekli oldugundan gerisi tercihe kalmış.İster sizinde dediginiz gibi sarmsak,sirke,limon.zeytin yagı.ince kıyılmış sogan .moydonuz ekleyerek salatasını.ya da toprak tencerede domates.biber sarımsak ekleyerek güvecini ve daha istege göre birçok çeşidini yapmak mümkün.Ama eminin daha tencereden çıktıgında hiçbir şey yapmadan en az yarısını yersiniz

yaşar kaptan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:40.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025