![]() |
|
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Güzel, ben bu destekle Japon mutfağına daha cesurca girebilirim ![]() Gece çok hızlı konuşuyorlar ama zuşi gibi söylüyorlar. Güler Hanım, Ekose' de İzmir ağırlıklı Ege mutfağı sunuluyor. Suşi filan yok, ama bir aceminin elinden yemeye razı olursanız ben size ne zaman isterseniz yaparım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Japon mutfağında en hoşuma giden yemekti... Suşi yapımında kullanılan yosunların kokusunu yadırgamadınız mı Mine hanım? Gittiğim Tokyo gezisinde, ilk günler her yere sinmiş olan yosun kokusu bizi rahatsız etmişti, yediğimiz dondurma bile yosun kokuyordu. Bir müddet sonra alıştık. Birçok yerde suşi satan büfeler vardı, büfelerin vitrinlerinde de plastik suşiler. Bu konuda fazla kültürümüz olmadığından, renklerine ve şekillerine göre seçim yapmıştık. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|