agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-03-2010, 19:18   #5
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Galeri: 103
Sevgili hatice ben normal ölçüden 1/2 bardak fazla su koyarım . Yani İki ölçü pirince 2,5 ölçü su koyarım. Normal pirinç pilavında da aynıdır ölçü şeklim.
Çilavda suyunu iyice çekmeden yani daha göz göz olmadan ateşin altını kısarım. Siz isterseniz 2 ölçüye 3 ölçü su koyun, rahatlıkla kaldırır.

Sarmısaklı patatesin tarifini verdim diye hatırlıyorum ama yine de bakayım.
Zenfree ve habibe yapmışlardı çok beğendiklerini yazdılar, hem çok kolay hem de doyurucu. Hatta habibe " valla sırf onu yedim, neredeyse patlayacaktım" diye yazınca gülmüştük.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025