agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Bakım ve tedaviler
(https)

Beğeni Düzeni44Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-10-2016, 13:18   #1
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 31-10-2016
Hatıralarımı yaşatmak

Herkese merhaba...
Aranıza yeni katıldım... 2016 yazında Güney Kore'deydim... Babamın doğum gününde ona bir bonsai hediye olarak gönderdim... Hemen görüntülü aradı ve ne kadar mutlu olduğunu anlattı... 2 hafta sonra döndüm... 3 hafta sonra babamı kaybettim... Aniden... Hiç bir hastalığı yoktu... Annem babamın bonsai ye çok bağlandığını anlattı... Babama hediye ettiğim bonsai yi annem çok uğraşmasına rağmen yaşatamadı... Babamdan bir kaç ay sonra oda kurudu... sonra yeni bir tane aldım.... Bitkilerin ruhuna inanıyorum... Fark etmez dedim... Onu da yardımcım kuruttu... Yine yurt dışındaydım. Azmettim... Babam için bunu yapmak istiyorum. bu gün yeni bir tane daha aldım... Bu çiçeği yaşatmam için yardımlarınızı, önerileriniz bekliyorum...

Şimdiden teşekkür ederim....

BetyMe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-01-2017, 07:34   #2
Ağaç Dostu

sagol's Avatar

Giriş Tarihi: 26-02-2011
Başınız sağolsun. Bonsainizin şu anki fotoğrafını yüklerseniz , türüne göre yorum yapan arkadaşlar olur.

Kolay gelsin...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BetyMe Mesajı Göster
Herkese merhaba...
Aranıza yeni katıldım... 2016 yazında Güney Kore'deydim... Babamın doğum gününde ona bir bonsai hediye olarak gönderdim... Hemen görüntülü aradı ve ne kadar mutlu olduğunu anlattı... 2 hafta sonra döndüm... 3 hafta sonra babamı kaybettim... Aniden... Hiç bir hastalığı yoktu... Annem babamın bonsai ye çok bağlandığını anlattı... Babama hediye ettiğim bonsai yi annem çok uğraşmasına rağmen yaşatamadı... Babamdan bir kaç ay sonra oda kurudu... sonra yeni bir tane aldım.... Bitkilerin ruhuna inanıyorum... Fark etmez dedim... Onu da yardımcım kuruttu... Yine yurt dışındaydım. Azmettim... Babam için bunu yapmak istiyorum. bu gün yeni bir tane daha aldım... Bu çiçeği yaşatmam için yardımlarınızı, önerileriniz bekliyorum...

Şimdiden teşekkür ederim....

sagol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
bakım, bonsai, gürgen, kuruma, yardım

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Kapalı
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025