![]() |
1 Eklenti(ler)
İlk açanın çiçekleri beyaz oldu. İkinci pembe olacak gibi. Çok güzel çiçekleri var.
|
Harika.
Benimkilerde henüz çiçek oluşumu yok. Yaprak çıkarıp duruyor. :mad: |
1 Eklenti(ler)
Pembelerde açtı. Çiçekler birkaç gün kalıp soluyor. Bir kök bile çok tomurcuk verdiği için bitmeyecek zannediyorsunuz.
|
3 Eklenti(ler)
Sonunda açtılar. Çok güzel bir çiçek. Bu sene pek çok çiçeği deneme amaçlı ektim. Hangisi iyi olursa seneye ekmek için. Bahçede seneye ekeceğim çiçeklerden biri kesinlikle bu çiçek olacak. Hem duruşu, hem hacimli yapısı hem de dolu dolu çiçekleriyle çok beğendim. Beyazın saflığı çok hoş, pembenin de hafif çizgili yapısı bir başka güzel.
Beyaz önce açtı. Pembe yeni çiçekleniyor. |
Sevgili Uzman ebegümeçlerinin rengi çok güzelmiş çokta çiçeklenmiş maşllah:)
|
Sevgili Kdonmez, Uzman16 çok güzeller.
Ben de seneye (unutmazsam ve tohumundan bulabilirsem), bu sene bir yerde görüp rengine ve formuna bayıldığım, şarabi mi desem vişne çürüğü mü bilemedim, Gül Hatmi dikeceğim. |
Kemalpaşa - İzmir florasında da bol miktarda bulunan "Ebegümeci" çiçeğini bende çok seviyorum. Kendi çektiğim bir fotoğrafı paylaşmak istedim. Sevgiyle kalın. |
1 Eklenti(ler)
Minik ebegümeci çiçeği..
Çalı görünümünde, eflatun çiçekleriyle çok güzel görünüyor.. Eklenti 317309 İsteyen olur belki, bizim için bol bol tohum topladım :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025