![]() |
arkadaşlar bende bahçemde lisianthus yetiştirmek istiyorum, sevdiğim bir çiçek ama ismini bilmiyordum..sayenizde öğrendim ama satış zamanını geçirmişim sanırım nereden ve nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim..
|
Balçovadaki seralara bir bakın isterseniz:)
|
Merhaba
Dün Hisarönünde gördüm. Çok sağlıklı ve çeşitli renkleri vardı.. |
teşekkürler ...en yakın zamanda alacağım, inşaallah bahçemde tutar..
|
1 Eklenti(ler)
Tomurcuktalar.
|
1 Eklenti(ler)
İlk açacak rengi çok merak ediyorum. Bu sene hepsi saksılarda, seneye toprağa geçireceğim.
Eklenti 235642 |
1 Eklenti(ler)
Benimkiler bugün açtılar,ilk beyaz,ikinci pembe açtı.Sayın kgursan'a teşekkürlerimle
|
3 Eklenti(ler)
Benim de lisianthuslarım oldukça iyi durumda..
|
Mor rengine bayıldım hakkı bey, çok güzel :)
|
Arkadaşlar lisianthuslarınız bir harika bayıldım. Hangi hava şartlarında yaşar? Ben iç anadoluda yaşıyorum burada yetiştirebilir miyim?
|
Hakkı Bey, oldukça iyi mi dediniz? Bunlar müthiş olmuşlar... :) Bu ne keyif, bu ne bol tomurcuk ve çiçek... Tebrikler...
Ne yedirdiniz, içirdiniz? :) Güneşteler mi gölgedeler mi? |
Hakkı bey maşallah çok güzel gelişmişler benimkiler zayıf eklersem ayıp olacak.
|
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.
Sevgili limon, tomurcuklanmalar başlayana kadar daha doğrusu ilk çiçeklerini açana kadar tüm gün güneş görüyorlardı. Fakat renkleri solmaya başlayınca yerlerini değiştirdim sadece sabahtan öğleye kadar güneş alan yere koydum. Bunun dışında sadece düzenli sulama yaptım. :) |
1 Eklenti(ler)
Bu güzellikleri kaybolmadan bir fotoğraf daha eklemek gerek diye düşündüm.
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Hakkı bey lisileriniz mükemmel, sizi tebrik ederim. Hayranlıkla baktım lisilerinize. Benim lisilerden sadece beyazı açtı, resmini ekliyorum.
Eklenti 236178 Diğer lisiler tomurcukta, açmalarını bekliyorum. |
geçen yıl gelen lisiler az tomurcuk yapıp fazlaca irileşmemişti, bu senekiler tek kökte çok tomurcuk oldular ve gövdeleri çok daha kuvvetli. farklı bir uygulama da yapmadım. sanırım kgursan'ın ustalık eseri bu senekiler :)
|
Merhabalar sevgili lisianthus sahibi arkadaşlar.. Bende bu gün 3 ayrı renginden edindim, Mor, beyaz ve pembe.. Geçen yıllarda 2 fidana bakamamıştım ama bu sene küçük bir lisianthus köşesi yapacağım.. Sitede paylaşılan bir forumda harika şekilde anlatılmış tekrar linkini paylaşayımda sizlerde bir göz atın ...
http://www.agaclar.net/forum/showthr...ght=lisianthus |
1 Eklenti(ler)
Mor rengi çok güzel..
|
Benimkiler açtı açacak. Hepsi beyaz görünüyor öyle olursa üzülürüm.
|
Benol hanım, tomurcuklar beyaz görünüyor, tam açmadan rengi belli olmuyor. Sevgili Selisin fotoğrafına bakın, çiçek koyu mor ama tomurcuklar beyaz açacak gibi görünüyorlar, sizinkiler de rengarenk açarlar eminim.
Bu sene bendekilerde bir vanilya tonu var ki, bayıldım. |
Selam arkadaşlar bu çiçeklerin fide olarak bulabileceğim biri varsa bilgi verirseniz sevinirim.
|
Bu sene fideler için geç kaldınız.
Sitemizde çoğumuz kgursan arkadaşımızdan tedarik ettik. |
Teşekkürler
|
Güler hanım zamanı ne zaman oluyor acaba bilgim olsun bidahakine kaçırmayayım .
|
Ah sevgili nılgun doğan ah, başlığı bir okusanız o kadar çok şey öğreneceksiniz ki.
Nisan-Mayıs ayında. Arkadaşımız kgursan'a bir danışın isterseniz. |
1 Eklenti(ler)
İlk goncam.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Fotoğraf makinam hasta, cep telefonu ile bu kadar: Eklenti 238948 |
Bende 9 tane var.1 pembe, 4 mor, 4 beyaz.. Bizim İzmir'in pazarlarında çok oluyor fidanı.. Çok mükemmel bir bitki ekeli 2 hafta oldu yerlerini beğendiler.Hepsi ayrı birer demet açtılar. Bu nasıl bir güzellik :) yakın zamanda resimlerini paylaşacağım.
|
Ellerinize sağlık arkadaşlar,lisantuslar görsel şölende.ne denebilirki seneye inşallah bende yetiştirmek istiyorum.
|
muazzam bir bitki,
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025