![]() |
Kedi tırnağı mevsimlik çiçek mi? Kışın yaprağı hiç kalmıyor mu? İlk defa bu sene yetiştirdim de.Bilen varsa sevinirim.
|
Sadece 1 çeşidi dışında evet mevsimlik bir çiçek.
|
emre 2000;
Evet tek yıllık bir çiçek ama üzülme seneye tohumlarından bir daha çıkar. Sevim Hanım; Benimkilerde sararmaya başladı artık ipeklerim kuruyor ama sarı hala inatla hergün birkaç tane daha açıyor.Bu seneki ipek keyfimiz bitti sanırım :( |
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Bilgiyi paylaşmak ne kadar güzel.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlar da benim kedicikler. Dün aldım.
|
Sn Sakagun kedi tırnaklarınız da saksılarınız da çok renkli görünüyorlar maaşaallah, saksıların tamamını görme şansımız var mı acaba?
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sayın Hüzün, renkli plastik kaplara diktim tırnak çiçeklerimi.
|
Sn emy 83 kedicikleriniz çok canlı görünüyorlar maaşallah güle güle büyütün .
|
Sn Sakagun çok güzel bir fikir çok da şık olmuş ellerinize sağlık güle güle büyütün çiçeklerinizi.
|
Sevgili Hüzün teşekkür ederim. Beğendiğine sevindim. Kedilerimin önündeki çiçeklerimin ismini biliyormusun?
|
emy 83, beyaz kedilerinizin solundaki (fotoğrafa göre) çiçeği soruyorsanız, Rozet sanırım.
|
emy 83; DefneD. haklı rozet çiçeği onlar ipeklerin çok güzelmiş inşallah bütün çiçeklerin böyle güzel olur.
|
Teşekkür ederim arkadaşlar.
|
1 Eklenti(ler)
Tam elimde turuncu kedicik yok diye üzülüyordum ki zıpçıktıların arasından yetişen kedicik bana sürpriz yaptı. :p
|
Sn emy 83 rozet çiçeğine burda linda da diyorlar ben çok severim ama henüz sahip değilim .Ayrıca çok yıllık oluyor buralarda kökü geçmiyor.
|
Doğrudur sevgili hüzün çok yıllık bir çiçek.
Ben yeni fideler aldım geçen hafta. Çok renkli ve şirinler. Onları seviyorum |
3 Eklenti(ler)
bunlar da benim kediciklerim..
|
Seninkiler de çok güzel sevgili fellez. Rengarenkler, iyi günlerde büyütmen dileği ile.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda benim kedilerim...
|
Lalezan; ipekleriniz çok taze görünüyorlar sanırım yeni ekilmiş güle güle büyütün...
|
bu çiçekle ilğili guzel bır anım var; bır keresinde belediyeye ait bir parkta rengarenk ve sayıca fazla kedi tırnagı tohumu toplamak için çiçeklerin içinde dolaşıryordum kalabalık bana bakıyor ve bende tohum topluyordum nereden gordu bılmeme ama bir polis ekibi yanıma geldı va ne yaptığımı sordu eeeee tabı ikna edemedim son anda ikna olmalarıyla nezarette yatmaktan kurtuludum ama sonunda tohumları aldım bahceme ektim ve süper bı bahce oldu.
|
Arkadaşlar bu çiçek Aydın ve çevresinde cilveli ismi ile bilinir.
Gerçekten cilveli olduğu pek söylenemez,arsızdır.Güzel görüntüsünden bu ismi almış olabilir.:) |
ipeğimin son demleri
1 Eklenti(ler)
|
Bu sezonun son kedi tırnakları
1 Eklenti(ler)
Israrla açmaya devam eden kedi tırnaklarım..Tohum almak üzere budayacaktım ama yine kıyamadım...
|
benimde açmıyor artık ama öylece duruyor.
bende tohum almak istiyorum ama neden hala kuruyup tohum vemediler. nasıl alacağım arkadaşlar? |
Sevgili Sükunet tohumlar her tek bir çiçek kuruduğu zaman altında kesecik şeklinde oluşuyor ve tamamen kuruduğu zaman patlayıp sağa sola dağılıyor eğer toplamazsan büyük ihtimalle seninkilerde öyle oldu seneye aynı saksıdan yine çıkarlar tohum kesesini resimleyebilirsem buraya eklerim daha iyi bir fikrin olur ama bu durumda bu sene geç kalmış gibisin.
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Maki maşallah orman gibi olmuş kedi tırnakların. Sularken sulama suyuna birşeyler karıştırıyor musun?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025