![]() |
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
suda şimdi,köklenirse çok sevineceğim :) |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar Kasımpatlarınızı değişik düzenlemek isterseniz,
net te -Chrysanthemum Bonsai- diye ararsanız müthiş örnekler var. Yapımı kolay sanırım. Özellikler taş üstünde veya kurumuş ağaç parçaları ile olanlar. Eklenti 184815 Eklenti 184816 |
Bunlar, Bonsai saksısına almadan direk bahçede de yapılabilir mi acaba?
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba,bende kar yagmadan once son olarak cekimistim..
|
Merhaba Geçen sene eniştemin getirdiği 4 kuru dal parçasıydı kasımpatları.Hatta şaşırmıştım kuru dal parçası bu tutarmı diye yavaş yavaş üstlerinden yaprak vermeye başlayınca sevinmiştim bu sene çok güzel açtılar.Fotoğraf çekemediğim için üzgünüm kısmet seneye.
|
Bayıldım :) Nedense ben bu çiçeği hep esgeçmişim...Halbuki bu mevsimde bahçeleri şenlendirmek için en güzel seçenek..Sanırım hep bahara çalışıyoruz. Seneye mutlaka ekeceğim.Biraz da kışa çalışalım :)
|
kasımpatı atatürkün en sevdiği çiçektir.
ayrıca bizim yörede yani orduda kasımpatıya acimuk deniyor |
Alıntı:
|
Hay çok yaşayın Kgursan şimdi ben yazacaktım. Çok haklısınız.
|
Kasımpatı Çiçeği
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Sevgili esracer akarlar için herhangi bir ilaç ziraatçiden alabilirsiniz. Uygularken dikkatli uygulayın, maske, eldiven, başınıza örtü, vücudunuz kapalı olsun. Rüzgarlı havada ilaçlama yapmayın. Kullanma kılavuzunda detaylı yazar ama ben yine de hatırlatmak istedim:)
|
Her hangi bir ilaç derken, sinek ilacıda olurmu?
|
Hayır olmaz. En iyisi siz ziraatçiye böcekli bir yaprağı alıp, götürün, ona göre size uygun ilacı versin.
|
Teşekkürler.
|
2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar kasımpatı güzün açar sanıyordum. Benimki ilkbaharla birlikte coştu. Olabilir mi böyle bir şey ?
|
mirabel,
Benim bahçemde de 2 çeşit kasımpatı var, Kasımda açanın yaprakları daha ince ve rengi griye yakın. Diğeride sizin sarı kasımpatınızdan,aldığımız seradan bunun ithal olduğunu ve 2 mevsim açtığını söylemişti.Bahçemde beyaz ve mor renklisi var........ |
Alıntı:
|
Herkese merhaba!
Kasımpatılarım şimdiden çok uzadı. Dipten budasam olur mu? Teşekkürler. |
Alıntı:
Ayrıca; Benimde kasımpatılar bu mevsimde coştu. Hepsinin üstünde tomurcuklar var. Hatta bir tanesi açtı. Demek ki benimkilerde senede 2 kere açan cinsmiş :) Peki ne zaman budanacak ve toprak değişecek? Çünkü boyları çok uzadı. Kışa da böyle girerse kötü olur diye düşünüyorum |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kasım yaklaşıyor, kasımpatları çiçeklenmeye hazırlanıyorlar..
|
Herkese merhaba
Evet Kasim ayi geldi..Kasimpatilar da sanirim artik,bende oldugu gibi diger arkadaslarda da acmaya baslamasa da tomrucuklanmistir tahminen... Yakinda Kasimpati senligi olacak ..Bende ceker ve buraya eklerim... Kucuk sineklcikler bende de var,ama ben eldven takip onlari,tormucuklara hasar vermeden olduruyorum.Ne kadar basariliyim bilmiyorum... Artik acsinlar ve senlik baslasin diyorum.:o |
kasımpatıların aynı bahçede olupta farklı zamanda açmaları normalmidir..?yani biri diğerine göre 10-15 gün önce **** sonra ..
|
3 Eklenti(ler)
Bordonun rengini tam çekemedim. :(
|
3 Eklenti(ler)
Kasımpatılar şimdiden coştular. Uzun süre çiçekli kalmalarını ümit ediyorum.
|
Sn. Azalia Kara kasımpatlarınız çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık:)
Cemocuğum kasımpatların çoşmuş, yüreğine sağlık:) Bence Aralık ortasına kadar çiçekli kalırlar.Benimkiler de tomurcukta, açmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. |
Don (kırağı) olmazsa kalır.
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Sayın Azelia Kara, Sevgili cemo, kasımpatılarınız çok güzel görünüyorlar. Ellerinize sağlık.
Bunlar da benimkilerden görüntüler. Daha açmayanlar da var. :p Eklenti 252958 Eklenti 252959 Eklenti 252960 |
Azelia kara kasımpatınında böyle olduğunu hiç görmemiştim çok çok güzeller.
Cemo ve Sdurul sizinde kasımpatılarınız çok güzel. Çok kıskandım çokkkkkk.Maşallah. |
Tüm kasımpatılar mükemmel.
Sn. Azelia Kara sizinkiler de ayrı bir mükemmelmiş valla. |
Sevgi hanim,gercekten sizin kasimpatlar Masallah lari var..Benimkiler,cogu kar yagmasi dolayi tomrucuklari kirildi..Artik saglam olanlarla idare edecegiz..Daha acmadilar..Acmalarini bekliyorum sabirsizlikla ki bende fotograflarini ekleyeyim..
|
Bu çiçeğe deli oluyorum ya :) Güzeller güzeli... Bahçeli evim olunca her köşesine kasımpatı dikeceğim. Sizlerin katmer katmer, renk renk açılmış kasımpatılarınızı görünce içim gidiyor :)
|
Merhabalar efendim,
Nefis çiçekler, halbuki basit bir gözle bakardım kasımpatlarına önceleri. Ağaçlar.net gezileri çok faydalı oluyor. Herkese teşekkürler olsun. Bu bilgi bombardımanından, % 1 'i bile beni kasımpatı uzmanı yapacak gibi. Çok sağ olun inşallah. Saygılarımla lütfen. |
Sevgili Suz-i Dilara, sizden sağlık haberi aldığımıza sevindik. Kullanıcı adınızı doğru yazamadım. Gönlünüzdeki bahçeli evinizde renk renk kasımpatılarınız olur, dilerim.
Sevgili sarıgöz, sevgili hanndan, beğenmenize sevindim teşekkür ederim, sizlerin kasımpatılarınızın fotoğraflarını da bekliyoruz. Ben budama özürlü olarak, kasımpatıları hiç budamadım. Zaten çok eski değiller, geçen sene dikmiştim. Şimdi çiçekleri geçince hemen budayacağım. O zaman daha derli toplu olacaklar. |
Hepimizin ellerine, emeklerine sağlık, rengarenk ne güzel.
Çok teşekkürler. :) |
Kasımpatılar hiç ilgimi çekmezlerdi,sn Azelia Kara sizinkileri gördükten sonra fikrim değişti.;) Ne müthiş görüntü onlar,emeklerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Çok teşekkürler. :)
Beyaz patlarım biraz özenti çıktı!!! :p |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025