![]() |
2 Eklenti(ler)
Eklenti 597036
Bu arkadaş kafasına göre takılıp, istediği zaman çimlenen, Eklenti 597037 Bu da benim istediğim zaman çimlenen 2016 güzeli;) Özgür yaşayan daha gelişmiş durumda:) Mart-Nisan aylarına kadar yavaş gelişen bitkimiz, bundan sonra çiçeklenmek için çiçek sapı geliştirmeye duruyor ve büyümeleri de hızlanıyor... |
1 Eklenti(ler)
|
Merhabalar, uzun zamandır hareket görmemiş sayfa ama deneyimimi yazayım istedim. Kızım bu Şubat da minnacık bir saksıya 3 adet delfinyum tohumu ekmişti ikisi çıktı sadece bir tanesi yaşadı. Sonra bende nedir bu çiçeğin gereksinimleri diye burayı baştan sona okudum ( bu arada çiçeğe olan hayranlığını arttı) ve çiçeğini bir yıl sonra göreceğimiz için üzülmüştüm. Fideyi bahçeye diktim Mart ayının sonlarıydı ve bugün kontrol ettim ne göreyim tomurcuklanma var bizim delfinyum da, kızımın minik ellerinin uğurlu olsa gerek.
|
Saksiya diktim ne yapmaliyim
Merhabalar. Hezeran tohumunu satin aldim gecen yil ve martta saksiya ektim. Kabini kaybedip adini da unuttum gunlerdir ariyorum ama burada yazanlara bakilirsa sanirim dogru cicek. Ama sanirim 20 tohumu kucuk bir saksiya diktim ve biraz ciliz gorunuyorlar. Ne yapmam gerekir bilenler yardimci olabilirse cok sevinirim.
|
Alıntı:
1 de çimlenen mınıklerınızın cılız olmasının 1 nedenı de yetersız ışık,fazla su olabılır ama 2-3 gerçek yapraklarını cıkardıktan sonra şaşırtma ıslemı yapmazsanız buyumezler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025