![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Aman diyorum, eyvah diyorum, çok zor bu topraktan alma işlemi. Muntazam olarak ağacı çıkarmak çok çok zor olur. Bu durumda beklemeyi düşünüyorum ben de açıkçası. Eğer iflah olmazsa, ve bu bir virüs kaynaklı durumsa acil temizlemek gerekebilir de. Ben de yarın bir seraya gidip bu durumu danışacağım. Epey sıkıntılı bir durum gördüğünüz gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2006
|
Arkadaşlar, http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...akas/26947.htm bölümünde, sayın drhegeli'nin dağıttığı ve bu dağıtımda bana da gönderdiği Plumeria Rubra 'Violet' tohumlarından çimlenenleri sizinle paylaşmak istedim. ![]() Tohumları 20 Nisan'da ekmiştim. Bugün itibarı ile bu fotoğrafı çektim. Toprak harcı olarak, 2 ölçü torf ve 1 ölçü perlit kullandım. Fideleri, öğlene kadar direk güneş ışığı alan güney-doğu penceresinin kenarına yerleştirdim. Son yağmurlar geçtikten ve ilk gerçek yaprakları biraz daha geliştikten sonra, güney-batı yönündeki balkona alıştırarak çıkarmayı düşünüyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2006
|
Alıntı:
Son durumları; ![]() Kalöriferli odada ve güneydoğuya bakan pencere önünde bu kışı geçirtmeyi düşünüyorum. Sıcaklık 22-28 derece arası oluyor. Kışlatmadan bahara kadar bu şekilde bakacağım. Bu planımla ilgili görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|