![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Orkuncuğum güzel haberler ![]() Benim şu anda elimde fazla tohumlarla birlikte 10 adet çimlenmiş, şapkalarını atmış olanlar var. 2 tanesi şapka çıkarmakta tembellik ediyor. 2-3 adeti asıl yapraklarını çıkarmaya başladı. Çimleneler akşamüstü güneşini almaya başladı. Bu gün ben de çimlenmeyen bir , ikisini kurcaladım, tohumlar iyi durumda, hatta birinde kök başlamış, sevindim. Biraz daha sabırlı olabilsek, çok iyi olacak da.. Çimlelenlerin hepsi asıl yapraklarını çıkarınca fotoğraflarını ben de paylaşacağım.Düzenleyen acemifüsun : 29-09-2011 saat 19:57 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-05-2010
|
Havalar yavaş yavaş soğumaya başladı. Henüz daha vakit var ancak benim Plumerilarım balkonda duruyor ve bu günlere epey rüzgar esiyor ve bitkilerim hırpalanmaya başladı. O nedenle ben de akşam içeri aldım. Bunlar bu sene togumdan yetiştirdiğim bitkiler henüz çiçek açmaya epey zamanları var. Tohumdan yetiştikleri için tam çişitlerini bilemiyorum ancak çok renkli bir kolleksiyon olduğu konusunda hiç şüphem yok. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-10-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kış süresince Plumerialarınızı unutun, ben öyle yapmıştım. Evimin çatısına aldım boş bir odaya ve bahar başında da uyanmaya başladılar ve kısa bir sürede yeşillendiler. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Odayı ısıttınız mı ? Veya başka bir deyişle, odanın ısısı ne idi? |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-10-2010
|
Alıntı:
Bu arada sizinle aynı anda ekim yapmışız, bende 6 nisan da ekimini yapmıştım plumerialarımı,kış geldi ve çok korkuyorum iyşallah fire vermeden atlatabiliriz kışı şuan sağlıklı bir biçimde gelişmleri sürüyor. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kışın güneş çok önemli değil. Benim bitkilerimi koyduğum yer akşam üzeri 1-2 saat anca güneş görüyordu. Bence ona da gerek yok çünki kışın sadece bir odun parçası olarak kalıyorlar. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|