![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sene açacağından emin değilim . Çiçek sapı oluşacak olursa ben de mutluluktan uçarım . Henüz öyle bir şey yok . Amaa 2 şey daha aldım , soğuk renklerden almıştım , biraz da sıcak renk eklemek istedim ![]() ![]() Güzel bir hareket olmuş mu ? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 29-08-2008
|
Benden önce kolleksiyonu tamam edeceksiniz. Kıskanacağım ha ![]() Şaka bir yana plumeria çeşitlerinin hepsinin Türkiyede olmasını çok istiyorum, ha sizde ha bende hiç farketmez. Önemli olan bir şekilde akdeniz ve ege sahil bahçelerimizi kaplasın, onca turist geliyor Türkiye'de bir plumeria göremedim demesinler. Geçenlerde bir tiyo aldım, turist bir kız saçına lacivert plumeria takmış öylece geziyormuş. Hangi otelde kaldığını ve o plumeria kaynağını araştırtıyorum. Kısa zamanda o oteli bulup bahçıvan şefiyle kanka olmam lazım ![]() Güle güle büyütün, çok iyi bakın. Çabucak çiçeklerini koklayın inşaallah. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Mutu özellikle sizde olan türlerden ( Jane Moragne ) almadım . Takas için ellerimiz farklı olmalı değil mi ? Plumeria çok hızlı gelişen bir bitki , bu güzelliği herkes tatmalı . Bu paket bir üründü , iki çelik tek çelik fiyatına , tek kargo ![]() Dörtlü de var , ama bahçem esnek değil , yer yok ;( |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=1159 bu tatlılar geldi , ucuz olmaları köksüz olmalarındanmış . Gerekli işlemleri yapıp dikeceğim ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yapaydır ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
)Nazar değmesin bitkilerine, çiçeklerine, hepsi ayrı güzel, sağlıkla büyüt canım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok güzel hareketler bunlar ![]() Bence devam edin, plumeriaları ille de bahçeye dikmenize gerek yok, saksıda da pekalâ olabiliyor. Belki bir plumeria çiftliği kurarsınız ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunlar gökkuşağı gurubundan mı?![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Bilmiyorum , her ikisi de olabilir , çünkü çürüyen tohumları ayıklarken , ikisi karıştı . Yani anlıyacağın açmadan kimin kim olduğu belli olmuyacak -3-4 yıl bekleyeceğiz artık ![]() Ama her iki grupta da sağlam tohumlar vardı , o bana yeter . |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|