![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Beyaz gerçekten harika duruyor. Yazlıkta komşu bahçede var, birkaçtane alıp ektim çıkan olmadı henüz.Sevim beyaza ilgi duyduysan ilk fırsatta toplayıp yollayabilirim sana.Hatta beyaz-açık pembe ebrulide vardı yanında o da harikaydı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Nariel akşam sefası fotoğrafların harika.Ne güzel renkleri var.Banada sevgili ide yollamıştı renklerini bilmiyorum bir kaç tane ektim hemen çıktılar.İyiki de renklerini söylememiş şimdi merakla onların açılışlarını bekleyeceğim.Ama heralde baya bekleyeceğim çünkü henüz dört yaprakları var sadece ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Merhaba arkadaşlar, sevgili Nariel bunlar harika fotoğraflar.Özellikle beyaz akşam sefası çok güzel.Akşam sefası çiçeğini horgörmek bir yana, ben çocukluğumu hatırlattığı için çok severim bu çiçeği. Arkadaşlar, elinde beyaz ve lila beyaz ebruli tohumu olan arkadaşlar varsa ben alabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Şu an elimde yok mor menekşe. Ama sabredersen bir kaç hafta sonra olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cenan, teşekkür ederim nasıl olsa önümüzdeki yaz için ekilecek bir tohum.Ne zaman müsait olursanız o zaman gönderirsiniz sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Toplamayı düşündüğüm yer yazlıkta komşunun bahçeşinin önü.Ramazan ve eşimle izin günlerimizin uymaması nedeniyle bu aralar gidemiyorum.İlk gittiğim fırsatta , gider gitmez senin için toplayacağım söz ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
![]() İçim rahat o halde, beklemeninde güzel yanları var değeri arttırır ![]() Ağaç dostunun sözü sözdür, hareketi özdür ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Aaaa nasıl kaçırmışım bu mesajı. Harika olur beyaz tohumlar. Açık pembe, lila değişik renkler. Ne zaman toplayabilirsiniz. Şimdi habire tohum veriyor bizim sarı kırmızılar. Hemen adresimi yazayım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sen adresini yolla bana sevim ilk fırsatta yollarım sana ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-08-2009
|
akşam sefası tohumlarına bnde talibim bnde bitek pembe rengi var diğer renkleride harika gözüküyo ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|