![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-10-2014
|
Bunlar da benim daha önceden fotoqrafladığım hüsnüyusuflarım, çok güzel kokuyorlar. Bugün kurumuş dallarını dipden kestim, tohumlarını da etrafına serpiştirdim. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Ahhh ah tavuklarım rahat bıraksalar neredeyse sarmıştı tüm bahçeyi ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-08-2008
|
hüsnüyusuflar tomurcuklanmaya başladı geçen yıl ağustos ayında saksıya gelişigüzel attığım tohumlar çimlemince ekim gibi bahçeye şaşırtmıştım, bütün kışı kendi kendilerine geçirdiler. Ekimi bakımı en kolay çiçeklerden sanırım hüsnüyusuf, bir o kadarda güzel. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-08-2008
|
hüsnüyusuflar açtı ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2011
|
Gözünüz aydın bende almak istiyorum ama birde satılan yeri bulsam. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2020
|
İyi akşamlar |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Ne kadar güzeller,çiçeklerin güzelliğinin sonu yok.Her gördüğüm çiçeğe bayılıyorum.Şimdiye kadar hiç hüsnüyusuf çiçeğim olmadı. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2009
|
ben hemen hemen bütün yapı marketlerde karşılaşıyorum. ama ambalajının üzerinde hüsnüyusuf yazmasını beklemeyin. latincesini aklınızda tutun öyle bakın. ya da çiçeğin görüntüsünden de anlaşılabilir tabi. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2010
|
Bence tohumdan bitki yetiştirmek için yanlış seçim Sanırım çok güzel demetler halindeki çiçekleri hoşunuza gitti Nedenini sorarsanız 2. sene çiçek vermeleri Bende bilmeden baharda ektim Şimdi bayağı her yeri kaplauan bir yeşillik halindeler Artık seneyi beklicez... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-02-2011
|
hüsnü yusufları dediğiniz gibi sonhabarda ekerseniz baharda çiçeklerini görürsünüz kışın soğuklama ihtiyacı olan çiçeklerdir.ama tekrar ekmenize gerek yoktur bulundukları yerde heryıl baharda çiçek açarlar.aynı kasımpatılarda olduğu gibi bunlarda uzun yıllar bulundukları yerde çiçek açarlar.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
bu da bahçedeki hüsnüyusuf
mor renkler hakim, en son resimdeki çiçeğin adını bilmiyorum |