![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Benim onbirayımın yaprakları çok küçük nedendir acaba? Çiçek açmasında falan sorun yok. Gayet güzel çiçek açıyor top top. Balkonda biraz gölgede duruyor acaba ondan olabilir mi? Çiçekçilerde görüyorum yaprakları benimkinin 3-4 katı büyüklükte nerdeyse. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2010
|
Burada paylaşılan bilgilerden sonra gariban onbirayımı golge bir cam kenarına alıp bol su vermeye basladım.hemen bir gun sonra çiçek verdi hatta şu an daha onceden kurumuş çiçeklerinin arasında bile tomurcuklar var . Herkese cok teşekkurler onbirayımı olmekten kurtardınız.Yalnız ben onu kırmızı aldım pembe açmaya başladı mutluluktan şoka girdi herhalde |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Geçen yıl 2 kere denedim, ama ikisinde de öldü çiçeğim. Hatta arkadaşlarım dalga geçtiler, seninki 1 ay çiçeği oldu diye. Çok sulamışım söylediklerine göre, halbuki 2-3 günde bir suluyordum. Bu talihsiz denememden sonra, bu zamana kadar hiç bir bitkiye dönüp bakmadım beceremiyorum diye. Ama bu bahar tekrar heveslendim. 11 ay çiçeğim yok ama belki tavsiyelerinizle tekrar denemeye cesaret edebilirim. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|