![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Benim latinlerim öğleden sonra bol güneş alıyorlar ve harika açtılar,çiçeğine kıyamadım ama ailecek yaprakların tadına baktık,acı tere tadı var,salatalarda,garnitür olarak sofralara gelebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Öyle olduğunu düşünüyorum.5 saksıya şubat ayında tohum ekmiştim,saksının biri daha büyük ve toprağı azdı,bu saksı da aynı yerde durmasına rağmen bol yaprak verdi,kollar attı ama hala çiçeği yok.Ben bunu tohumlar ve kök daha az güneş aldığı için böyle diye düşünmüştüm.Doğru mu bilrmiyorum? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Arka balkonlar tüm gün güneşli ama yakar diye korkumdan birde güvercinlerin saldırısından korkumdan çiçeklerimi koyamıyorum. Benim ki ön balkonda ve güneşi hiç görmüyor.Ama tabir yerindeyse çiçek fışkırıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
İzmirin sıcak olmasından olabilir.Ben de bir İzmirli olarak sıcağını iyi bilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Ada ya geçmiş olsun.Sevgiler Selamlar. Bol tohumlar.Benimkinde daha tomurcuk yok.Daha küçük bir bebek. 8-9 cm 6 yapraklı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Ben dün yapraklarla ve çiçekleriyle salatamı süsledim.Hoş bir sunum oldu.Tohumlarını almak için ne yapmak lazım?Ben solanları kopardım attım,tohum bunların içinde mi?Acemilik işte. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2007
|
Teşekkürler adabayrakoğlu.. inşallah çiçekli görüntülerinide eklerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Ben nasıl düşünemedim, 2 gündür balkonda duruyor ![]() Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi çektim, pek değişme yok gibi ama bekleyeceğim , düzelir inşallah. Düzelmezse dediğin gibi tohum alalım. Çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Tutana kadar gölge bir yerde kalsa daha iyi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
![]() Arkadaşlar benimkinin yaprakları küçük kalıyor.Sabahtan 15,00 kadar güneş alanyerde duruyor.Bu güneş sevmiyor mu ? yoksa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimki güneşi neredeyse hiç görmüyor. Sen karar ver artık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toprağa dikili değildi, plastik bir kabın içindeydi, kökleri görünüyordu ama plastik kabın içinde biraz toprak vardı. sanırım Sevgili ada topraklı çıkarmış ama yolda sallana sallana topraklarını dökmüş ![]() saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|